Title of a News Article

Şehit asker baba ocağına götürüldü

Şehit asker baba ocağına götürüldü
banner206
 Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde arkadaşının silahının ateş alması sonucu başından vurularak şehit olan Piyade Er Emrah Çalkın'ın cenazesi Tekirdağ'daki baba ocağına getirildi.

Suriye sınırındaki Akçakale Hudut Karakolu'nda silah arkadaşı ile nöbetteyken şakalaştığı sırada arkadaşının tüfeğinin ateş alması sonucu başından vurularak şehit olan Piyade Er Emrah Çalkın’ın cenazesi, Kapaklı Belediyesi’ne ait Cenaze Nakil Aracı ile Çorlu Hava Alanı’na getirildi. Kapaklı Belediyesi’ne ait cenaze nakil aracıyla Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne getirilen Çalkın'ın cenazesi, Çerkezköy Tugay Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ozan, Çerkezköy Jandarma Komutanı Binbaşı Rüştü Eryılmaz, Emniyet Müdür Yardımcısı Adem Tuncel ile Çalkın ailesi ve çok sayıda vatandaş tarafından karşılandı.

 

ŞEHİT YAKINLARI FENALAŞTI

Geniş güvenlik önlemleri altında Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne getirilen Şehit Emrah Çalkın’ın cenazesi, hastane morguna askeri merasim ile kaldırıldı. Cenazenin askerler tarafından morga kaldırılması sırasında şehit ailesi ve yakınları sinir krizleri geçirdi. Şehit Piyade Er Emrah Çalkın, öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Karaağaç Mahallesi Fatih Mezarlığı’nda defnedilecek.

Güncelleme Tarihi: 04 Ocak 2015, 09:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195