Title of a News Article

Şehit babasından anlamlı ziyaret

.

Şehit babasından anlamlı ziyaret
banner206
 15 Temmuz darbe girişimine karşı koyarken şehit olan Mustafa Direkli’nin babası Nihat Direkli, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürümüz Hasan Bilici’yi ziyaret etti.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünde gerçekleşen ziyarette, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürümüz Hasan Bilici, şehit babası Nihat Direkli’yi büyük bir ilgiyle karşıladı. Ziyarete şehidin amcası Murat Direkli’de eşlik etti.

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ASP İl Müdürü Hasan Bilici, Rabbim Mustafa Direkli’nin şahadetini kabul etsin. Allah 15 Temmuz gecesi vatanı için canını veren tüm yiğitlerimizden razı olsun. Onlar olmasaydı 16 Temmuz sabahı Türkiye için kapkaranlık olacaktı. Onlar sayesinde aydınlık günlerde yaşıyoruz. Allah bir daha milletimize böyle acı günler yaşatmasın. Bu nedenle şehit babamızın buraya kadar gelerek ziyarette bulunmasından dolayı büyük onur duyduk. Tüm şehitlerimizi bir defa daha rahmet ve minnetle anıyoruz” dedi.

Şehidin babası Nihat Direkli ise, Başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve ASP İl Müdürlüğüne teşekkür ederek, gördüğü yakın ilgi ve alakadan memnun kaldığını ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2017, 10:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195