Title of a News Article

Şehit Başkanı konuştu...

.

Şehit Başkanı konuştu...
banner206

 YAVUZ” ACIMIZ BÜYÜK”

Şanlıurfa Şehit Aileleri Dernek Başkanı Mehmet Yavuz yaptığı yazılı açıklama da Sabah saatlerinde Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde 2 polisin şehit edilmesinden dolayı derin üzüntü duyduğunu ve tüm ülkeyi yasa boğduğunu vurguladı. 
 
Şanlıurfa Şehit Aileleri Dernek Başkanı Mehmet Yavuz yaptığı yazılı açıklama da “Bugün sabah saatlerinde Ceylanpınar ilçemizde Ceylanpınar Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi’nde görevli polis 25 yaşındaki Okan Acar ile Çevik Kuvvet Şubesi Müdürlüğü’nde görevli 24 yaşındaki Feyyaz Yumuşak hain eller tarafından şehit edildiler. Hain ellerin, adeta ülkemizi kavgaya ve şiddete sevk etme girişimi olarak nitelendirilebilecek bu üzücü olay, bizlerin aslında birlik ve beraberliğini daha da perçinlemiştir. Hain saldırıda şehit edilen polislerimize Allah’tan rahmet; yakınlarına, sevenlerine, kederli ailesine ve tüm emniyet camiasına başsağlığı diliyorum.
 
Son zamanlarda bölgemizde gelişen şiddet olayları gerek iç ve gerekse dışta vatanımızı bölmeyi planlayan bu kişiler ülkemizi de Suriye bataklığına çekme girişimi için düğmeye basmışlardır. Ama Tarih boyunca her defasında bu tür oyunlar ülkemiz üzerinde oynanmıştır lakin vatandaşlarımızın sabır ve sükuneti bu kişilerin emellerine ulaşmalarına mani olmuştur. Ben eminim ki yine bu güçlerin ülkemizin huzurunu bozmaya güçleri yetmeyecektir.
 
 Ceylanpınar’da meydana gelen olayın tüm ülkeyi derin bir üzüntüye sevk ettiğini belirterek, Polislerimize yapılan menfur saldırıyı kınıyor ve lanetliyorum. Büyük fedakârlıklarla görevlerini yerine getirmeye çalışan emniyet mensuplarının ve milletimizin başı sağ olsun.” Diyerek sözlerini tamamladı.

Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2015, 14:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195