Title of a News Article

Şehit İbrahim Taş parkı bahara hazırlandı

.

Şehit İbrahim Taş parkı bahara hazırlandı
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nce Harran İlçe Merkezi’nde yaptırılan 10 Bin metrekarelik parkta baharı karşılayan Harranlılar, hizmetin ilçeye kazandırılmasında emeği geçen Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve ekibine teşekkür etti.

Şanlıurfa merkez ve tüm ilçelerde park ve yeşillendirme çalışmalarını aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Harran İlçesinde de 10 Bin metrekarelik parkı tamamlayarak ilçe halkının hizmetine sundu.

Şehit Uzman Çavuş İbrahim Taş ismi verilen parkta aileleriyle birlikte güzel vakit geçiren Harranlılar, hizmetin ilçeye kazandırılmasında emeği geçen Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve ekibine teşekkür etti.

Harran ilçesine farklı bir imaj katan parkta yürüme ve oturma alanlarının yanı sıra süs havuzları ve çocuk oyun gurupları yer alıyor.

Çocukları ile birlikte parkta güzel vakit geçiren Harranlılar, “ Büyükşehir Belediyesi’nin ilçemize kazandırdığı hizmetleri gerçekten güzel buluyoruz. Başkanımız Nihat Çiftçi ve ekibinin ilçemize yaptığı hizmetleri yakından takip ediyoruz. Büyükşehir yollarımızı yaptı,  parkımızı yaptı. Allah onlardan razı olsun” diye konuştular.

 

HARRAN’DA ORTA REFÜJLER BÜYÜKŞEHİR İLE GÜZELLEŞTİ

Tarihi ören yeri olan Harran’da yerli ve yabancı turistlerin uğrak merkezi olan Cumhuriyet Mahallesi’ndeki Sur önü Parkı’nda bakım ve onarım çalışması yürüten Büyükşehir Belediyesi Ekipleri, ayrıca orta refüj çalışması yaparak ilçenin modern görünüme kavuşturulmasını sağladı.

Tarihi Sit Alanı olan Sur önü Parkı’nda kırık olan bankların değişimini yapan Büyükşehir Belediyesi, park alanını yabani otlardan temizleyerek güzel görünüme kavuşmasını sağladı. Orta refüjleri sulama sistemi ile çimlendiren Büyükşehir Belediyesi Ekipleri çeşitli türlerde ağaç dikimi yaparak refüjlerinde güzel görünüme kavuşturulmasını sağladı.

Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2017, 10:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195