Title of a News Article

Şehitler unutulmadı...

Şehitler unutulmadı...
banner206
15 Temmuz Şehitlerini anma, Demokrasi ve Milli birlik günü etkinlikleri Şanlıurfa'da başladı.
Hain FETÖ darbe girişiminin ikinci yıl dönümü dolayısıyla tüm yurtta olduğu gibi Şanlıurfa'da çeşitli etkinlikler yapılıyor. 
İlk olarak bugün darbe şehitleri mezarları başında anıldı. Bediüzaman aile mezarlığında naaşı bulunan Mustafa Direkli mezarı başında dualarla anıldı. Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, BŞB Nihat Çiftçi, Tugay Komutanı Tuğ General İsmail Hakkı Köseali, cumhuriyet Başsavcısı Sadi Doğan, Jandarma Alay komutanı Albay Nuri Öztürk, Emniyet Müdürü Veysel Tipioglu, Ak Parti il Başkanı Bahattin Yıldız, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Karaköprü Belediye başkanı Metin Beydilli, Haliliye Belediye başkanı Fevzi Demirkol, Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya, çok sayıda Bürokrat ve STK temsilcileri ile Direkli'nin ailesinin katılımıyla Şehit Mustafa Direkli ruhuna dualar okundu.il müftüsü ihsan Açık tarafından duaların okunmasından sonra protokol üyeleri Dergah camisine geçtiler.

15 Temmuz Şehirleri anma ,Demokrasi ve Milli birlik günü etkinlikleri kapsamında bugün öğlen namazına müteakip mevlid dergah camisinde mevlit okutulacak, ardından müze önünde akşam saatinden itibaren sabah namazına kadar çeşitli etkinlikler düzenlenecek. 


Güncelleme Tarihi: 15 Temmuz 2018, 11:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195