Title of a News Article

Şehitlere minnettar olduklarını söyledi

Şehitlere minnettar olduklarını söyledi
banner206

15 Temmuz hain darbe girişiminin millet tarafından göğüslerin siper edilerek püskürtülmesinin üzerinden tam 3 yıl geçti. 

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün 3 yılı geride kaldı. 

Şanlıurfalı iş adamı Çayırcıoğlu Toyota Plaza Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Çayırcıoğlu bu nedenle bir mesaj yayımlayarak, şehitleri yad etti. 

Duygu dolu mesajında şehitlere minnettar olduklarını ve aziz Türk Milletinin o gün göstermiş olduğu azimli tutumla birlikte ülkeyi bölmek isteyenlere gerekli dersin verildiğini mesajında dile getiren iş adamı Aziz Çayırcıoğlu şunları söyledi;

"15 Temmuz gecesi, en uzun geceydi. Hain fetö terör örgütü, ülkede bir darbe yapmak istedi. Sivillere karşı bu milletin tankıyla tüfeğiyle saldıran hainler, sabah olmadan mağlup oldu. Canını hiçe sayarak bu topraklar için kendini tankların önüne atan, göğsünü kurşunlara siper eden şehitlerimizin ve gazi düşen vatandaşlarımızın gayretleri asla unutulamaz. Türk Bayrağını milletçe dalgalandırmaya, ezanlarımızı semaya ulaştırmaya top yekün devam edeceğiz. Allah'ın izniyle ülkemiz, daha güzel ve refah bir ülke olacaktır. Bu uğurda can veren özellikle 15 Temmuz şehitlerimiz başta olmak üzere, tüm şehitlerimizi minnet ve rahmetle anıyor, yaralı gazilerimize şükranlarımı iletiyorum."

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 15 Temmuz 2019, 16:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195