Title of a News Article

Şelale kavşağının yapımına başlandı

.

Şelale kavşağının yapımına başlandı
banner206

Şanlıurfa kent merkezi ve ilçelerde yaşanan trafik yoğunluğunu asgariye indirmek amacıyla birçok çalışmaya imza atan Büyükşehir Belediyesi, Abide-Havaalanı yolunda şelale kavşağını açmak için start verdi.

Göreve geldiği ilk andan itibaren Şanlıurfa'da trafik yoğunluğunu azaltmak için belirlediği Acil Eylem Planlarını bir bir hayata geçiren Başkan Nihat Çiftçi, Abide - Havaalanı yolunda trafik akışını daha seri sağlamak için '15 Temmuz Şehitler Köprülü Kavşağı' ve '15 Temmuz Demokrasi Köprülü Kavşağı'nı tamamladıktan sonra Şelale kavşağı çalışmaları için hummalı çalışma başlattı.

Kavşak yapımına yönelik çalışmalar çerçevesinde yol hattı üzerinde bulunan 15 adet mesken sahipleriyle varılan uzlaşma sonucunda kamulaştırılarak Büyükşehir Belediyesi Emlak ve İstimlak Daire Başkanlığı ekiplerinde yıkımı yapılıyor.

Çevik Kuvvetten sonra yapılacak dördüncü halka olan Şelale kavşağının yapılmasıyla bölge trafiğinin akışına önemli katkısı olacak. Karaköprü Kolsuzoğlu Maşuk'a çıkan 50 metrelik yolla GAP Bulvarına da bağlantı sağlanmış olacak.

Şanlıurfa'nın trafiğini rahatlatmaya ve ulaşım konforunu artırmaya yönelik çalışmaları sürdürdüklerini belirten Başkan Nihat Çiftçi, kentin ihtiyacı olan tüm projeleri hayata geçirmek için çalıştıklarını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 06 Şubat 2017, 10:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195