Title of a News Article

Şelli'den açıklama

.

Şelli'den açıklama
banner206

 Hakkında çıkan iftira ve yalan beyanlarla ilgili suç duyurusunda bulunacağını belirten Eski Müsteşar Ferhat Şelli, kirli maskelerin düşeceğini söyledi.

 

 

 

Bazı basın yayın organlarında kendisiyle ilgili çıkan haberler üzerine açıklama yapan Şanlıurfalı Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Eski Müsteşarı Ferhat Şelli, FETÖ ile ilişkilendirilmesine tepki gösterdi.

Tekzip ve bilgilendirme yazısında yaşanan son olaylar sonucunda, bir takım kimselerin, kişisel hevesi ve ihtirasları nedeniyle, gerçekte ilgisi ve alakası olmayan kimseleri FETÖ olarak bilinen melun yapı ile ilişkilendirmekte olduğu vurgulayan Şelli, “Siyasi tarafım ve tercihim zaman ve konjonktüre göre değişmemiştir. 2011 yılında Şanlıurfa’ dan AK partiden aday adayıydım. AK Partimize verdiğim destek sebebiyle gerek soru önergeleri verilerek ve gerek medyada olumsuz haberler yapılarak birtakım çevrelerce yıpratılmak istendim. Bu süreçte de malum çevreler tarafından şahsımı yıpratma çabaları devam etmektedir. Bugüne kadar ülkemize ve milletimize, bürokrasinin çeşitli kademelerinde hizmet etmiş, Sayın Mehdi Eker ile yakinen çalışmış ve Sayın Faruk Çelik'in seçim çalışmalarına tüm ailem ile destek vermiş olduğum tüm kamuoyu tarafından bilinmektedir” dedi.

 

KİRLİ MASKELER DÜŞECEK

Hem yerel seçimlerde hem de genel seçimlerde hem kendisinin hem de ailesinin AK Parti’yi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı desteklediğini belirten Şelli, süreç sonunda kirli maskelerin düşeceğini kaydetti. Şelli, “Cumhurbaşkanlığı seçiminde, yerel seçimlerde ve parti çalışmalarında bizzat bulundum, herkesin köşe bucak kaçtığı dönemlerde bile AK Parti için elimi taşın altına koymaktan kaçınmadım. Hakkımda somut bir suçlama olmamasına rağmen, kamuda genel olarak yapılan bir teftiş uygulamasından dolayı, hakkımda da uygulama yapılmıştır. Zira, hayatımızın hiçbir döneminde menfur terör örgütü ile bir bağımın ve bağlantımın olmadığı açıktır. Darbenin gerçekleştiği ilk andan itibaren, ailemle birlikte meydanlarda tepkimizi ortaya koyduğumuz herkes tarafından bilinmektedir. Bu tür iddialar, bizi bürokraside istemeyen ve darbe gecesi köşesinde konjonktürü ekleyen kişilerin türettiği savsatalardır. Şüphesiz Allah adildir ve süreç sonunda bu kötü yüzlerin maskesi düşecek, gerçekler görünecektir. Bu minvalde, hakkımızda bu tip iftira ve beyanlarda bulunanlar hakkında yasal işlem başlatacağımızı, medyada çıkan/çıkacak haberler konusunda medyanın da daha hassas davranmasını, bilgileri teyit ederek haber yapması gerektiğini belirterek, Aldığımız devlet terbiyesi, dün olduğu gibi bugün de Sn. Cumhurbaşkanımız, Sn. Başbakanımız ve Sn. Bakanımızın izinden yürümek, terlerine ter, emeklerine emek katmaktan gayrısı değildir. Bu biçimde hakkımızdaki durumu kamuoyuna saygıyla bildiririm” dedi.


Kyn: Ajans urfa. Com

Güncelleme Tarihi: 29 Temmuz 2016, 19:24
YORUM EKLE
YORUMLAR
Kureyşi çelik
Kureyşi çelik - 8 yıl Önce

Eger ferhat şelli fetocu ise bende fetocuyum

SIRADAKİ HABER

banner195