Title of a News Article

Şenpa’da şenlik var!

.

Şenpa’da şenlik var!
banner206

Yıllardır Şanlıurfa’nın öncü markası olan Şenpa Yapı Market, kampanyalarına aralıksız olarak devam ediyor.

Binlerce çeşit ürün yelpazesiyle Şanlıurfalılara hizmet veren Şenpa Yapı Market’te birçok ürün fiyatlarında indirim kampanyası uygulanıyor. İpekyol’da Cengiz Topel Kavşağında hizmet veren Şenpa Yapı Market’e uğrayarak, Teka Ankastre 3’lü set, lavabo dolabı, Newarc Smart evye bataryası ve iç cephe boyalarını çok uyguna alabileceksiniz

Şenpa Yapı Market’in dev kampanyasıyla Teka Ankastre 3’lü set 1.900 TL., Simfer 3’lü ankastre set 949 TL. Newarc Smart evye bataryası 69 TL, Teka evye 79 TL, Damla lavabo dolabı 269 TL  ve 20 kğ’lık ünplast slikonlu iç cephe boyası 99 TL.’lik fiyatlarla satışa sunuldu.

Şenpa Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Şen, açılan 32 bayi ile Urfalılara en iyi hizmeti sunduklarını ve yıl boyunca sürekli kampanyalar yaparak, evleri donattıklarını söyledi. Şanlıurfalıların aradıkları her şeyi Şenpa’da rahatlıkla bulabileceğini vurgulayan Şenpa, “Yapmış olduğumuz bu indirimler farklı ürünlerde yıl boyunca devam edecektir. Şenpa 32 bayiliğiyle Urfa’ya en iyi hizmeti vereceklerinin sözünü veriyor. TEKA ankastre ve Simfer ankastre de çok özel kampanyalarımız sizleri bekliyor. Şenpa’da küçük ev aletleri, mutfak aksesuarları, banyo aksesuarları, boya, batarya, vitrifiye, teknik hırdavat, nalburiye, mobilya aksesuarları, elektrikli el aletleri, banyo dolapları, kapı kolları, evye çeşitleri ve daha sayamadığımız 10 bin den fazla ürün çeşidini Şanlıurfalıların hizmetine sunuyoruz’ dedi.












Güncelleme Tarihi: 29 Ekim 2015, 11:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195