Title of a News Article

Seri katil Urfalı çıktı...

.

Seri katil Urfalı çıktı...
banner206
Seri katil Atalay Filiz'in fındık bahçesinden fındık çalarak yediği, İzmir Menderes'te bir oduncudan kiralık ev istediği ortaya çıktı. Atalay Filiz'in burada kendisini Urfalı olarak tanıttığı öğrenildi. 
İzmir’in Menderes ilçesinde yakalanan seri katil Atalay Filiz, yakalanmadan bir gün önce gece saatleri ev tutmak için sokakta çalışan oduncu Hüseyin Aşıcı’dan yer göstermesini istemiş.
2 odalı eski evi beğenen ve ne iş olursa çalışırım deyip kendini Urfalı olarak tanıtan Atalay Filiz, iddiaya göre oduncuya 500 lira teklif etmiş.

KİRALIK EV ARAMIŞ
İşten dolayı haberleri takip edemeyen ve seri katilin İzmir’de olduğundan haberdar olmayan oduncu Hüseyin Aşıcı, ‘’Ben çalışırken yanıma gelen genç biri benden kiralık ev aradığını söyledi. Ben de eniştemin evini gösterdim. Ev 2 odalı, gördü beğendi. ‘Ben burada kalacağım, ne iş olursa çalışırım’ dedi. Ben de ‘Benim yanımda çalışabilirsin’ dedim. Daha sonra, ‘Benim burada olduğumu jandarma dahil kimse bilmeyecek’ diye söyledi. Ben şüphelendim. Kimlik istedim. Bana, kimliğinin yanında olmadığını, memleketi Urfa’da kaldığını söyledi. Evi beğendiğini, tekrar geleceğini söyleyip ayrıldı, bir daha gelmedi’’ dedi.

MİNİBÜSE BİNMEDEN ÖNCE FINDIK ÇALIP YEMİŞ
Öte yandan, Atalay Filiz’in yakalandığı gün dolmuşa bindiği Şaşal Köyü yakınlarındaki barakalarda birkaç gece konakladığı öğrenildi. Köylülerden Kazım Düğ, ‘’Haftada bir sefer buralara gelirim ama ben seri katili görmedim. Bu barakalarda birkaç gece konaklamış’’ dedi.
Barakaların yakınında fındık ve ceviz satan Elif Oğuz ise ‘’Ben burada satış yapıyorum. Geçtiğimiz hafta içi daha benim fındık poşetlerimden biri çalındı. Katil çaldığı fındığı ormanlık alanda yemiş, kabuklarını görmüşler. Benim burada ağaçlık bahçem var. Dolmuşa da bu ağaçların arasından koşarak binmiş’’ dedi.

Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2016, 12:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195