Title of a News Article

Sevgilisine kızdı, sulama kanalına atladı.

Şanlıurfa'da, lise öğrencisi 18 yaşındaki Nurullah U., parkta oturduğu kız arkadaşıyla tartıştıktan sonra DSİ'ye ait sulama kanalına atladı.

Sevgilisine kızdı, sulama kanalına atladı.
banner206
 

Şanlıurfa'da, lise öğrencisi 18 yaşındaki Nurullah U., parkta oturduğu kız arkadaşıyla tartıştıktan sonra DSİ'ye ait sulama kanalına atladı. Yüzme bilmeyen öğrenci, tesadüfen olay yerinden geçen polis ekipleri tarafından fark edilerek kanaldan kurtarıldı.

Olay, sabah saatlerinde Karşıyaka Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, İmam Hatip Lisesi öğrencisi Nurullah U., adı öğrenilmeyen kız arkadaşıyla birlikte bir parkta buluştu. Bir süre tartıştığı genç kızın parktan ayrılmasına öfkelenen Nurullah U., yakınlarındaki DSİ'ye ait sulama kanalına atladı. Bu sırada atış poligonuna gitmek için tesadüfen olay yerinde geçmekte olan polisler, suya atlayan genci fark edince harekete geçti.

Kanala atlayan ve yüzme bilmediği öğrenilen genci kurtarmak için araçlarında bulunan malzemeleri çıkartıp zamanla yarışan polisler, suya halat ve can simidini attı. Can simidine tutunan öğrenci daha sonra polisler tarafından sudan halatla çekilerek çıkartıldı. Polisler tarafından kurtarılan öğrenci, daha sonra çağrılan ambulansla sağlık kontrolü için Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.










kaynak: //www.haber3.com/

Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2014, 14:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195