Title of a News Article

Şimdi herkes bu soruyu soruyor?

.

 Şimdi herkes bu soruyu soruyor?
banner206

Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi'nin, Büyükşehir Belediye Başkanı olacağından dolayı bu kez de Karaköprü Belediye Başkanının kim olacağı merak konusu oldu.

UĞUR BUDAK
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç'in milletvekili aday adayı olması nedeniyle görevinden istifa etmesinin ardından AK Parti, bu göreve Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi'yi aday olarak gösterecek. Yeni Büyükşehir Belediye Başkanı, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından seçilecek. Mecliste, AK Partili belediye meclis üyelerinin çoğunlukta olmasından dolayı Nihat Çiftçi'nin Büyükşehir Belediye Başkanı olmasına kesin gözle bakılıyor.

 

Karaköprü Belediye Başkanı kim olacak?

Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi'nin büyükşehir belediye başkanı olacağından dolayı Karaköprü'de de yeni belediye başkanı seçilecek.  Çiftçi'den boşalacak koltuğa ise Karaköprü Belediye Meclisi tarafından seçilecek başkan oturacak. Karaköprü Belediyesinde 31 meclis üyesi bulunurken; bunlardan 26'sı AK Partili, 3'ü Saadet Partili ve 2'si de HDP'lilerden oluşuyor. Karaköprü'de de meclisin büyük çoğunluğunu AK Parti oluşturmasından dolayı bu ilçenin yeni belediye başkanı da AK Partili olacak.

 

Başkanlığa 4 isim talipi

Karaköprü Belediye Başkanlığına 4 meclis üyesinin adı konuşuluyor. AK Parti meclis üyelerinden Ahmet Kaytan, Sabri yetim, Cihan Canbeyli ve İsa Kızıldemir'in başkan adayı oldukları öğrenildi. Karaköprü Belediyesinde yeni başkanın ne zaman seçileceği ise henüz bilinmiyor. 

Güncelleme Tarihi: 04 Eylül 2015, 14:09
YORUM EKLE
YORUMLAR
Sultan denir
Sultan denir - 9 yıl Önce

Kuzuyu kurada teslim ettik elimizle

SIRADAKİ HABER

banner195