Title of a News Article

Şimşek'ten örnek davranış

Şimşek'ten örnek davranış
banner206
 Suruç İlçe Kaymakamı Abdullah Çiftçi ve Suruçlu İşadamı ve Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek, Suruç Fen Lisesi öğrencilerine ‘Üniversiteye Hazırlık Kitap Seti’ dağıttı.

Üniversiteye Hazırlık Kitap seti dağıtımı için Suruç Fen Lisesine giden Kaymakam Abdullah Çiftçi ve Suruçlu İşadamı Fethi Şimşek, Suruç Fen Lisesi girişinde öğrenciler tarafından coşkuyla karşılandı.

Okulun kapalı spor salonunda düzenlenen kitap dağıtım töreninde konuşan Suruç Kaymakamı Abdullah Çiftçi, İşadamı Fethi Şimşek’in örnek bir şahsiyet olduğunu dile getirerek, “Kendisi işadamlığının yanı sıra Suruç ilçemizin yetiştirdiği eğitim neferlerinden biri. Daha önce de eğitime katkısının olduğunu hepimiz biliyoruz. Şimdide siz sevgili öğrencilerimize Üniversiteye Hazırlık Kitap seti hediye edecekler. Ben Sayın Şimşek’i bu güzel ve örnek davranışlarından dolayı kutluyorum” dedi.

 

Çağımız bilgi ve teknoloji çağı

Öğrencilere de seslenen Kaymakam Çiftçi, “Sizler bu güzel ülkenin yarınları ve geleceğisiniz. Sizlerin sayesinde bu ülke daha güzel yerlere gelerek, bilgi ve eğitim alanında Dünya’da adından söz ettirmeye devam edecektir. Bildiğiniz üzere çağımız bilgi ve teknoloji çağı. Onun için okuyalım, bilgi sahibi olmaya devam edelim. Unutmayalım ki; bilgi eksikliğinden ve kendini yetiştiremeyerek teknolojiden uzak olan toplumlar yok olmaya mahkûm olan toplumlardır” diye konuştu.

 

Suruç; bölgenin Kayseri’si

Suriye’nin Kobani kentindeki olaylara da değinen Kaymakam Abdullah Çiftçi, konuşmalarına şöyle devam etti;

“Biliyorsunuz ki yanı başımızda istemediğimiz olaylar cereyan etmekte. Bu tür olayların ülkemizde de olmaması için sizler okuyup güzel bir eğitim alarak toplumda söz sahibi olmalısınız. Suruç bölgenin Kayseri’si olarak girişimci ruhuyla ön plana çıkmaktadır. Okuyarak kendimizi geliştirdiğimiz taktirde başaramayacağız hiçbir şey yoktur.”

 

Eğitime destek olmaya devam

İşadamı Fethi Şimşek ise, kendisinin de bir eğitimci ve özel eğitim kurumları sahibi olarak eğitime destek olmaya devam edeceklerini belirtip, her fırsatta kendilerine destek olan Kaymakam Abdullah Çiftçi’ye teşekkür etti.

 

Şimşek’e plaket

Konuşmaların ardından Kaymakam Çiftçi İşadamı Fethi Şimşek’e eğitim öğretime verdiği desteklerden dolayı teşekkür plaketi verdi.

 

Öğrencilerle sohbet ve Kitap Seti dağıtımı

Kaymakam Çiftçi ve beraberindekiler daha sonra sınıflara geçerek öğrencilerle bir süre sohbet ettiler.

Öğrencilerle aynı sıralarda oturan Kaymakam Çiftçi, onlara çok çalışmaları konusunda nasihatlerde bulunarak hazırlanan Üniversiteye Hazırlık kitaplarını dağıttı.

Kitap dağıtım törenine, Kaymakam Çiftçinin yanı sıra İşadamı Fethi Şimşek, AK Parti Suruç İlçe Başkanı Mehmet Yavuz, Suruç İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Demirbilek, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.

Güncelleme Tarihi: 21 Kasım 2014, 19:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195