Title of a News Article

Sırrın köprülü kavşağı yapımına başlandı

.

Sırrın köprülü kavşağı yapımına başlandı
banner206

Şanlıurfa'da yapılacak olan katlı köprülü kavşaklardan ilki olan Akçakale- Sırrın Köprülü Kavşağı projesi hayata geçiyor. Köprülü kavşakların yapımı öncesi Büyükşehir Belediyesi tarafından bölgede bulunan ağaçlar zarar görmeden sökülerek farklı yerlere taşınıyor.

Kentin trafik akışını önemli ölçüde rahatlatacak olan kavşak sayesinde Şanlıurfa’dan çevre illere ve ilçelere gitmek isteyen araçların zaman kaybetmeden şehir merkezinden geçmeleri sağlanacak.

Karayolları 9. Bölge Müdürlüğü tarafından ihalesi yapılan ve yüklenici firmaya teslim edilen alanda inşaat çalışmaları başlayacak olan bölgede Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı ekipleri orta refüjlerdeki ağaçları başka bir noktaya taşıma işini sürdürüyor.

 

AĞAÇ VE BORDÜR TAŞLARI TAŞINIYOR

Akçakale-Mardin Çevreyolu’nda yer alan kaldırımdaki bordür taşlarını ve ağaçları başka alanlara naklil eden Büyükşehir Belediyesi, hem ağaçların heba olmasını hem taşların tekrar kullanılması için büyük çaba sarf ediyor.

Öte yandan koordinasyonlu bir şekilde sürdürülen çalışmalar kapsamında  ŞUSKİ Genel Müdürlüğü de bölgede alt yapı çalışmalarını sürdürüyor

 

 

Güncelleme Tarihi: 11 Kasım 2015, 14:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195