Title of a News Article

Siverek Belediyesinden Örnek Karar

.

Siverek Belediyesinden Örnek Karar
banner206

Siverek Belediyesince evinin önündeki 20 yıllık dut ağacını kestiği belirlenen bir vatandaş verilen 30 ağaç dikme cezası bugün uygulandı.

Geçtiğimiz günlerde Esmerçayı mahallesindeki evinin önünde bulunan ağacı izinsiz kestiği belirlenen H.A. isimli vatandaş, belediye encümenince kestiği bir ağaç yerine 30 ağaç dikme cezasına çarptırılmıştı.

Kararın bugün uygulanması kararının H.A. adlı vatandaşa bildirilmesiyle Siverek-Çermik karayolunda bulunan Tokdemir mezarlığına 30 ağaç dikildi. Ağacı kestiği için pişman olduğunu söyleyen Hacı Açıl, ağaç dikmeyi ceza olarak görmediğini belirtti.

Konuyla ilgili açıklama yapan Park ve Bahçeler sorumlusu Belediye Başkan Yardımcısı Doğan Kanlıpıçak, karardaki 30 ağaç dikmenin ceza için değil farkındalık yaratması açısından önemli olduğunu belirtti.Kanlıpıçak, “Bir süre önce zabıta ekiplerimizce izinsiz ağaç kestiği belirlenen vatandaşımıza yönelik encümenimizin aldığı karar doğrultusunda verilen 30 ağaç dikme cezasını bugün uyguladık. Bu uygulamamızdaki amaç vatandaşı cezalandırmak değil, ağaç ve yeşile olan farkındalığı arttırmaktır” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2016, 14:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195