Title of a News Article

Siverek'te bir ilk...

Siverek'te bir ilk...
banner206

Bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere bu sabah Şanlıurfa'nın Siverek ilçesine gelen Türkiye Belediyeler Birliği ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, kaymakamlık, AK Parti ilçe teşkilatı sonrası ilçe belediye başkanlığını ziyaret ederek meclis toplantısına katıldı. Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde kadın belediye başkanları olan Fatma Şahin ve Ayşe Çakmak deyim yerindeyse sırt sırta vererek birliktelik mesajları verdiler.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat, ve Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak ile birlikte ilçede temaslarda bulunan Türkiye Belediyeler Birliği ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Siverek Belediyesi Başkanlığına seçilen kadın Başkan Ayşe Çakmak'ı ziyaret etti. Çiçeklerle karşılanan Fatma Şahin, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak Çakmak'a destek mesajını verdi.

Şahin mesajında şunları söyledi;

"Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Siverek Belediye Başkanlığına seçilen Ayşe Çakmak'tan bahsederken beni de esprili bir şekilde konuşmasına dahil etmişti. Bugün Güneydoğunun iki kadın belediye başkanı olarak bir araya geldik. Genç siyasetçilerimize desteğimiz baki."

Buradaki ziyaretin ardından heyet hep birlikte meclis salonuna geçerek burada bir toplantı gerçekleştirdi. 

Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2021, 13:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142