Title of a News Article

Siverek'te çalışmalar tamamlandı

Yeni projeler ve hizmetlerle Şanlıurfa'yı geleceğe hazırlayan Büyükşehir Belediyesi, gerek nüfus bakımından gerekse yüzölçümü bakımından Türkiye'nin 45 ilinden daha büyük olan Siverek'e hak ettiği yatırımları gerçekleştiriyor. Çalışmalar çerçevesinde Siverek'te 'Prestij Caddesi' kapsamında yapımı tamamlanan caddelere asfalt serimi tamamlandı.

Şanlıurfa'nın tüm ilçelerinde 'Prestij Caddesi' uygulaması başlatan Büyükşehir Belediyesi Birecik’in ardından Siverek’in 5 ayrı caddesinde alt ve üst yapı çalışmalarının ardından asfaltlama çalışmasını da tamamladı. Siverek’te 'Prestij Caddesi' kapsamında Mustafa Remzi Bucak, Atatürk Bulvarı, Hürriyet Caddesi, Güney Sokak ve Tahsin Kaplan Caddesi, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Ekiplerince asfaltlanarak mevcut güzergahlar trafiğe açıldı.

 

SİVEREKLİLER, BÜYÜKŞEHİR'İN ÇALIŞMALARINDAN MEMNUN

Siverek’te alt yapıda her türlü şebeke ve drenaj hatlarının revize edildiği caddelerde asfaltı tamamlanan bulvarlar Sivereklilerin hizmetine sunuldu. Çevreye gürültü ve görüntü kirliliği oluşturmamak için kısa sürede tamamlanan çalışmalar Sivereklilerin de takdirini kazandı.

Çalışmalarından dolayı Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür eden Siverek halkı, uzun yıllar eksikliğini hissettikleri hizmeti bu dönemlerde aldıklarını dile getirdi.

Siverek'teki prestij caddesi uygulaması çerçevesinde 5 caddeyi kapsayan 58 bin 350 metrekarelik alanda 14 bin ton asfalt dökümü gerçekleştirildi. 

Güncelleme Tarihi: 02 Temmuz 2016, 16:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195