Title of a News Article

Siverek'te camiler temizlenmeye başlandı

Siverek'te camiler temizlenmeye başlandı
banner206

Siverek Belediyesi ekiplerince Cuma namazıyla ibadete açılacak camiler temizlenmeye ve dezenfekte edilmeye başlandı.

Korona virüs tedbirleri kapsamında ibadete kapatılan ve 29 Mayıs’ta Cuma namazıyla yeniden cemaate kavuşacak olan camilerde temizlik ve dezenfekte çalışmalarına başlandı.

Açıklanan normalleşme adımları arasında bazı camilerde Cuma namazının kılınmaya başlanacağının duyurulması üzerine Siverek Belediyesi ekipleri harekete geçerek hazırlıklara başladı.

Temizlik İşleri Müdürlüğünce korona virüs tedbirleri kapsamında daha önce ibadete kapatılan ve Cuma namazıyla yeniden cemaate kavuşacak camilerde temizlik ve dezenfekte çalışmalarına başladı.

Caminin iç alanında yapılan çalışma kapsamında halıları temizleyen ekipler, ahşap aksamları ise dezenfekte etti.

Cuma namazının kılınacağı avlu ve çevresinin köpüklü suyla temizlenmesiyle camiler ibadete hazır hale getiriliyor.

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamada, tedbirin elden bırakılmaması gerektiğine vurgu yapıldı.

Yetkililer tarafından açıklanan kurallara riayet edilmesinin önemine değinilen açıklamada, “Alınan tüm tedbir ve önlemlerin sağlığımıza yönelik olduğunu unutmamalı ve kurallara uymalıyız. Kısa sürede cemaatine kavuşması planlanan camilerimizde ekiplerimizce temizlik çalışmasına başlanmıştır. Cuma namazıyla birlikte camilerimizdeki dezenfekte çalışmaları tamamlanarak ibadete hazır hale getirilecektir.” denildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195