Title of a News Article

Siverek'te eve ateş açıldı: 1 ölü

.

Siverek'te eve ateş açıldı: 1 ölü
banner206

ŞANLIURFA’nın Siverek İlçesi'nde, uzun namlulu tüfekle ateş edilen evde bulunan 39 yaşındaki Ali Bülbül, hayatını kaybetti. Jandarma ateş eden şüphelilerin kimliğini belirleyip yakalamak için çalışma başlattı.

Olay, akşam saatlerinde Siverek'e 35 kilometre uzaklıktaki Şekerli Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce Bülbül ailesinin evine uzun namlulu tüfeklerle ateş açıldı. Tüfekten çıkan fişeğin isabet etmesiyle ağır yaralanan Ali Bülbül, yakınları tarafından otomobille Siverek Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Bülbül, hastanede doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Bülbül'ün cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Bu arada oğlunun ölüm haberini alan baba Mustafa Bülbül ise kalp krizi geçirdi. Kalp krizi geçiren baba da ilk müdahale sonrası ambulansla Şanlıurfa'ya sevk edildi.

Olayın ardından mahallede yoğun önlem alan jandarma, eve ateş açarak Ali Bülbül'ün ölümüne yol açan kişi ya da kişilerin kimliklerinin belirlenerek yakalanması için çalışma başlattı.

Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2015, 13:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195