Title of a News Article

Siverek'te kan döküldü

.

Siverek'te kan döküldü
banner206
Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde, 2 aile arasında iddiaya göre arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan ve tüfeklerin de kullanıldığı kavgada Eyyüp Yıldırım öldü, Hediye Yıldırım da yaralandı.

Olay, akşam saatlerinde ilçe merkezine 45 kilometre uzaklıkta bulunan Doğukent Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre aralarında arazi anlaşmazlığı bulunan Eskihan ve Doğukent mahallelerinde yaşayan 2 aileye mensup kişiler arasında başlayan tartışma, tarafların yakınlarının da katılmasıyla silahlı kavgaya dönüştü. Kavgada kullanılan tüfeklerden çıkan saçmaların vücutlarına isabet ettiği Eyyüp Yıldırım olay yerinde hayatını kaybetti. Saçmaların isabet ettiği Hediye Yıldırım isimli kadın da yaralandı. İhbar üzerine olay yerine giden jandarma ekipleri tarafından sonlandırılan kavgada yaralanan Hediye Yıldırım, sağlık görevlileri tarafından ambulansla Siverek Devlet Hastanesi'ne götürülüp tedaviye alındı. Eyyüp Yıldırım'ın cesedi ise otopsi için morga konuldu.

Olası yeni bir olay yaşanmaması için bölgede güvenlik önlemi alan jandarma, Eyyüp Yıldırım'ın ölümüne yol açan tüfeği ateşleyen kişinin kimliğinin belirlenerek yakalanması için çalışma başlattı.

Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2016, 20:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195