Title of a News Article

Siverek ve Hilvanlılara müjde

.

Siverek ve Hilvanlılara müjde
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin Havaalanları Yer Hizmetleri A.Ş. (HAVAŞ) ile yaptığı sözleşme ile artık Siverek ve Hilvan ilçelerinden günde 3 sefer halinde GAP Havalimanına ulaşım sağlanacak. Siverek'te düzenlenen ilk sefer öncesi ilçeye giden Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Yaşanan gelişmenin Siverek ve Hilvan halkına hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki BELSAN A.Ş. ile Ulaşım Koordinasyon Merkezi'nin (UKOME) aldığı karar ve ardından HAVAŞ ile yapılan sözleşmenin ardından Siverek ve Hilvan ilçelerinden GAP Havalimanına ulaşım amaçlı karayolu seferleri başlatıldı.

Siverek temasları çerçevesinde otobüs terminaline giderek gelişmenin tüm Siverek ve Hilvanlılara hayırlı olmasını dileyen Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Tüm ilçelerimiz de olduğu gibi Siverek ve Hilvan için de en iyi hizmeti halkımızla buluşturmaya devam ediyoruz" dedi.

Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri, Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz ve yardımcıları ile HAVAŞ yetkililerinin de katıldığı temaslar sırasında Başkan Çiftçi, "Siverek, Şanlıurfa'nın en büyük ilçelerinden biri. Bu konu ile ilgili bakanımız ve milletvekillerimiz de takipçi oldular. Tabi ki meclisimizin, BELSAN ve UKOME'nin almış olduğu karar ve neticesinde HAVAŞ ile yapmış olduğumuz sözleşmenin ardından işlemler gerçekleşti. Burada herkesin emeği var. Önemli olan Siverek'in bu ihtiyacının karşılanması idi. Bunu gerçekleştirirken tabi ki Hilvan bizim için de önemli idi. Seferlerden Hilvan halkımız da yararlanacak. Bu hizmetin halkımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" diye konuştu.

 

"SİVEREK'E DAHA NİCE HİZMETLER GELECEK"

Açıklamasında ilçelerin sosyal alanda gelişmesi ve vatandaşların daha ferah ortamlarda yaşamlarını sürdürebilmesi için planlanan projelerin birer birer hayata geçirildiğini de sözlerine ekleyen Başkan Çiftçi, "Siverek'e daha nice hizmetler gelecektir. Bize düşen birlik ve beraberliği muhafaza etmek, hizmeti gerçekten halk bazlı bir şekilde gerçekleştirebilmek ve Siverek'in gelişmiş bir şehir noktasına gelebilmesi için hepimizin canı gönülden çalışması gerekiyor. Büyükşehir Belediyesi olarak tüm birimlerimiz ile birlikte bu noktada Siverek'e pozitif bir yaklaşım içerisindeyiz. Birimdeki arkadaşlarımız tüm sorumluluklarını yerine getiriyorlar. Her zaman dediğimiz gibi biz geniş büyük bir aileyiz" şeklinde konuştu.

 

"SİVEREK BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE"

Başkan Çiftçi, gün içerisindeki temaslarına Siverek'in Eskihan ve Katırkuyu kırsal mahallelerinde yapımı tamamlanan çok amaçlı salonların açılışları ile devam etti. Burada halkın yoğun ilgisi ile karşılanan Başkan Çiftçi, birlik ve beraberlik vurgusuna dikkat çekerek, "Siverek halkımız birlik ve beraberlik içerisinde yarınlara merhaba diyor. Bizler de bu tür hizmetleri halkımıza sunarak onların ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz. Siverek Belediyemizin yapmış olduğu çok amaçlı salonlar halkımızın buluşma adresi oluyor. AK Belediyeciliğe de bu yakışır" dedi.

Başkan Çiftçi açılışların ardından bu kez Siverek - Viranşehir karayolunda devam eden asfaltlama çalışmalarını incelemek üzere ilçeden ayrıldı.

Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2016, 11:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195