Title of a News Article

Siverek yeni yollarına kavuşuyor

 Siverek yeni yollarına kavuşuyor
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin Siverek’te Başlatmış olduğu geniş kapsamlı yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Güvenç’e vatandaşların talebi üzerine Gençlik merkezi ve Okullar caddesinde başlatılan parke çalışması tamamlandı.

Kent gelinde ve ilçelerde başlatılan yol yapım çalışmaları kapsamında kış aylarının gelmesiyle birlikte hava şartlarına göre çalışan Fen işleri Daire Başkanlığı ekipleri, Siverek ilçesinde 151 Bin metrekarelik beton parke çalışmalarının yüzde 50 Bin metrekarelik kısmını bitirerek vatandaşların hizmetine sundu.

 

Büyükşehir, Engelleri Kaldırıyor

Beton parke çalışmalarıyla birlikte engelli vatandaşlar için modern kaldırım yapan Büyükşehir Belediyesi, göreme engelli vatandaşlar için yürüme şeridi ve engelli vatandaşlar için tekerlekli sandalye rampasını tamamladı.

 

Öğrencilerin Çamursuz Bir Şekilde Okullarına Gitmelerini Sağladı

Siverek ilçesinde yürütülen beton yol çalışmalarını kapsamında hava şartlarının durumuna göre çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdüren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yeni yapılan Yeditaş ve Kapıkaya İlkokulu’nun yollarını da tamamlayarak öğrencilerin çamursuz bir şekilde okullarına gitmelerini sağladı.

Okul yolları yapımıyla birlikte okulların girişinde beton parke de döşeyen büyükşehir belediyesi öğrencilerin rahat ve temiz bir ulaşım sağlamak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Öte yandan Siverek ilçesine bağlı Beşik, Sarıtaş, Ekili, Küptepe ve Sofice mahallerinde Stabilize yol çalışmalarını sürdüren ekipler, vatandaşların rahat bir ulaşım sağlamasını hedefliyor.

Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2015, 13:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195