Title of a News Article

Siverek’te erken bayramlaşma

.

Siverek’te erken bayramlaşma
banner206

Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz çalışanlarıyla bayramlaştı.

Bu yıl Ramazan Bayramını hafta sonu tatiline denk gelmesinden dolayı birçok resmi kurumda olduğu gibi Siverek Belediyesinde de erken Bayramlaşma yapıldı.

Belediye Başkanı Resul Yılmaz Sabah saatlerinde Belediye temizlik işleri müdürlüğü ile makine ikmal bakım şefliğinde görev yapan personelleriyle bir arya gelip bayramlaştı, personellere Bayram şekeri kolonya çikolata hediye etti.

Öğlenden sonra Belediye meclis salonunda Belediye binasında görev yapan personellerle bir arya gelip Bayramlaşan Yılmaz burada yaptığı konuşmada yoğunluktan dolayı personelleriyle bir araya gelemediği için üzüldüğünü belirterek şunları kaydetti” Geleneksel hale gelen bayramlaşmalarımızdan birini gerçekleştirmenin mutluluğunu Ramazan ayının bu son gününü geldik ben öncelikle ramazanlarınızı tebrik ediyorum. Rabbim izin verirse iki gün sonra Ramazan bayramını kutlayacağız, ramazan bayramınızı ailenizle birlikte terbi ediyor hayırlara vesile olmasını diliyorum. Başta coğrafyamız olmak üzere, bütün dünya insanlığına, barış huzur ve mutluluk getirmesini yüze Allahtan niyaz ediyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2017, 22:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142