Title of a News Article

Siverek’te kaldırımlar yenileniyor

Siverek’te kaldırımlar yenileniyor
banner206

Siverek Belediyesi bir süre önce alt yapı çalışmaları nedeniyle bozulan kaldırımları yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Bir süre önce bazı kurumlarca yürütülen alt yapı çalışmaları kapsamında bozulan kaldırımlarda yenileme ve onarım çalışmalarına başlandı.

Fen İşleri Müdürlüğü koordinesinde yürütülen çalışmalarda deforme olan ve bozulan caddeler ile sokaklarda iyileştirme çalışmaları sürdürülürken vatandaşlardan gelen taleplere de anında cevap veriliyor.

Üst yapı çalışmalarının sürdürüldüğü alanlarda esnaf ve vatandaşlardan gelen kaldırım yenileme talepleri Belediye Başkanı Şeyhmus Aydın’a iletildi.

Başkan Aydın’ın yaya güvenliğine gereken önemin verilmesi ve vatandaşlardan gelen haklı talebin karşılanması talimatı üzerine planlama yapanbirimler, esnafın yoğun olduğu alanlarda çalışma başlattı.

Bağlar ve Dicle Mahallesindeki Topyolu Caddesi ile Kale Mahallesi Seyfioğlu Caddesindeki kaldırımları yenilemeye başlayan ekipler, ilerleyen çalışmalar nedeniyle vatandaşların taktirini kazanıyor.

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamada vatandaşlardan gelen taleplerin imkanlar ölçüsünde karşılandığı belirtildi.

Yaşanan pandemi sürecinde çalışmaların aksatılmadan sürdürülmeye çalışıldığının ifade edildiği açıklamada, “Dünyayı etkilediği gibi ülkemizi de etkisi altına alan korona virüs sürecinde temel hizmetlerin yanı sıra halkımızdan gelen talepleri büyük bir titizlik içerisinde değerlendiren birimlerimiz, imkanlar ölçüsünde bu taleplere cevap vermiştir. Çalışma arkadaşlarımızın özveri ile hizmet vermeye devam ettiği salgın sürecinde fiziki hizmetler de aksama olmamasına özen gösterilmiş ve yine vatandaşlarımızdan gelen kaldırımların yenilenmesi talebi Başkanımız Şeyhmus Aydın’ın talimatı üzerine ivedilikle yerine getirilmeye başlanmıştır. Çalışmaların esnaf ve vatandaşlarımıza hayırlı olması temenni eder, sağlıklı günler dileriz.” denildi.

Cadde esnaflarından Kerim Kocaman, kaldırım taleplerini karşılayan Belediye Başkanı Şeyhmus Aydın’a teşekkür ederek, “Alt yapı çalışmalarının sürdüğü süreçte kaldırımlarımız deforme oldu. Belediye Başkanımız Şeyhmus beyin ziyareti sırasında kendisine bunu ilettik ve kısa süre sonra çalışmaların başladığını gördük. Duyarlılığı nedeniyle kendisine ve ekibine teşekkür ediyorum.” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142