Title of a News Article

Siverek'te mahsur kaldılar

Siverek'te mahsur kaldılar
banner206

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde etkili olan tipi nedeniyle Karacadağ Kayak Merkezi’ne giden bazı vatandaşlar mahsur kaldı.
Alınan bilgiye göre, Şanlıurfa ve Diyarbakır’dan gezi amaçlı Siverek’e 45 kilometre uzaklıktaki Karacadağ Kayak Merkezi’ne giden bir grup vatandaş, dönüşe geçtikleri sırada tipiye yakalandı.

Yaklaşık 20 araçlık bir konvoy oluşturan vatandaşların telefonla yardım istemesi üzerine bölgeye, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ekipleri sevk edildi.

Ekiplerin yolda kar küreme ve temizleme çalışmasının ardından mahsur kalan araçlar tahliye edildi.

Karacadağ Kayak Merkezi’ne eğlenmek ve kayak yapmak amacıyla çıktılarını belirten vatandaşlar, tahliyenin ardından ekiplere teşekkür etti.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Siverek Belediye Başkan Yardımcısı Cumali Karavar, kayak merkezine giden bazı araçların bölgede etkili olan tipi nedeniyle mahsur kaldıklarını belirtti.

Kendilerine ulaşan ihbar üzerine ekiplerin sevk edildiğini belirten Karavar, “Tipi nedeniyle kapanan yol iş makineleriyle açıldı ve mahsur kalan vatandaşlarımız kontrollü bir şekilde bölgeden tahliye edildi. Herhangi bir olumsuz yaşanmadı ve ekiplerimizin bölgedeki çalışmaları devam ediyor.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 26 Ocak 2020, 21:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195