Title of a News Article

Siyasileri buluşturan toplantı...

Siyasileri buluşturan toplantı...
banner206

Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam, Birecikli seçmenleri buluşturdu.

Yarın yapılacak olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri öncesi , Ak Partili Birecik ilçe Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam , İstanbul'da bulunan Bireciklileri bir araya getirerek, Binali Yıldırım için destek istedi.

İstanbul seçimleri için doğu ve Güneydoğulu oyları büyük önem taşıyor. Şanlıurfalı 87 bin seçmenin 10 Bini sadece Bireciklilerden oluşuyor. Birecik ilçesi için büyük gayretleri ve emekleri bulunan İş adamı Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam , çok sayıda Siyasetçinin katılımıyla adeta gövde gösterisi yaptı. Ak Partinin üst düzey yöneticilerinin katıldığı toplantıda Birecikliler birlik mesajını Mirkelam öncülüğünde bir kez daha sergilediler.

Ak Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım'a destek amaçlı yapılan toplantıya, Ak Parti Genel Başkan yardımcısı Mehmet özhaseki , Maliye Bakan Yardımcısı Nurettin Nebati, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ,Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili MKYK üyesi İbrahim Halil Yıldız, eski Bakanlardan Abdülkadir Aksu, Muammer Güler , Ak Parti il Başkanı Bahattin Yıldız, bazı Milletvekilleri ve Belediye Başkanları İlçe teşkilat başkanları, bazı İlçe Dernek Başkanları ve Birecikli yaklaşık Bin 500 kişi katıldı.

Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam , Yarın yapılacak olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin önemine dikkat çekerek, Birecik ve Halfeti başta olmak üzere tüm Urfalı kardeşlerimden Binali Yıldırım için destek istiyorum. Davetimize katılan herkese teşekkür ederim dedi.

Güncelleme Tarihi: 22 Haziran 2019, 13:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195