Title of a News Article

SMS İle Tramer Sorgulama

.

SMS İle Tramer Sorgulama
banner206

Araçların yapmış olduğu kazalardan, trafik polislerinin de haberi olmaktadır. Ancak polislerinin haberinin olabilmesi için kaza anında polislerin kaza yerinde olması gerekmektedir. Bazı kazalarda trafik polisleri çağırılmaz. Bunun altında yatan sebep, aracın kaza kaydının yapılmasıdır.

Kaza kaydı yapılmış olan araçların satışı, daha zor olacaktır. Böyle durumlarda satış gerçekleştiğinde bile, araç değerinden daha az bir fiyata satılacaktır. Araç sahipleri böyle durumlarla karşılaşmamak adına, ellerinden geldiğince polisleri kazalardan uzak tutmak isterler. Çünkü arabayı satın alan müşterilerin ilk işi tramer dosya sorgulaması olacaktır. Müşteriler ancak bu şekilde aracın kaza yapıp yapmadığını anlayabilirler. Tramer trafik sorgulaması yapan bireyler de yine aynı sonuca bu şekilde ulaşacaklardır. Bu resmi kayıtların önemi oldukça büyüktür. Kaydın oluşmasına engel olan kişiler, sahtekârlık yapmaktadırlar. Bu tarz durumlarla karşılaşmamak için plakadan araç sorgulama tramer yolunu kullanmanız gerekmektedir. Büyük çaplı kazaya karışan bu araçların kayıtlarına ancak bu şekilde ulaşabilirsiniz.

Alanında uzman motor ustaları da motora baktıkları zamanlarda bunu kolay kolay anlayamayacaklardır. Şasi üzerindeki çizgilere bakarak, aracın önden kaza yapıp yapmadığına bakabilirler. Onlarda plaka ile araç hasar sorgulamasını kullanarak, müşterilerine en doğru bilgileri aktaracaklardır. Bazı sigorta firmalarından da bu tarz bilgileri elde etmek mümkündür. Ak sigorta hasar dosya sorgulama bu tarz şeylerden yalnızca bir tanesidir. Bunun dışında diğer sigorta firmaları da araç hasar sorgusunu gerçekleştirmektedir.

Kaynak :

Güncelleme Tarihi: 15 Eylül 2015, 22:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195