Title of a News Article

Şok operasyon: 3 Vali gözaltına alındı

.

Şok operasyon: 3 Vali gözaltına alındı
banner206
Bu sabah yapılan ve 18 ili kapsayan Paralel Yapı operasyonunda detaylar netleşmeye başladı. Ankara'da 3 merkez valisi ve çok sayıda önemli isim gözaltına alındı.

Bu sabah düğmeye basılan Paralel Yapı operasyonunda şok detaylar ortaya çıktı. Ankara'daki operasyonda merkez valileri, emniyet müdürü, yardımcıları ve müfettişler gözaltına alındı.

 

ÖNEMLİ İSİMLER GÖZALTINA ALINDI

Operasyonda Merkez Valileri Ahmet Kaya, Mehmet Oduncu, Sadık Altınkaynak, İçişleri Bakanlığı Teftiş Kurulu'nda Mülkiye Müfettişi Ferda İleri, eski İzmir Emniyet Müdürü Ali Bilkay, eski Afyon Polis Okulu Müdürü Müjdat Karagöz, eski İzmir Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Şevik ile eski organize suçlarda görevli Şube Müdür Yardımcısı Taner Aydın, Eskişehir Vali Yardımcısı Mesut Kesen dahil 44 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

 

RAPORDAKİ ŞOK DETAY

İçişleri Bakanlığı Müfettişleri'nin hazırladığı raporda, Merkez Valisi Mehmet Oduncu ve Eskişehir Vali Yardımcısı Mesut Kesen'in İçişleri Bakanlığı Bilgi İşlem Merkezi'nden elde ettikleri bilgileri FETÖ'ye sızdırdıkları ortaya çıktı.

Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2015, 09:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195