Title of a News Article

Son sözü mahkeme söyleyecek...

.

Şanlıurfa’da, devleti dolandırdığı iddiasıyla gözaltına alınan Özel Edessa Hastanesinin Yönetim Kurulu Başkanı İlhami K.’nin de aralarında bulunduğu 9 kişi mahkemeye sevk edildi.

 

UĞUR BUDAK

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, geçtiğimiz günlerde vatandaşların bilgilerini kullanarak hastanede tedavi oluyormuş gibi gösterip, 9 ölüyü hastanede ameliyat etmiş gibi evrak düzenleyip devleti dolandırdığı iddiasıyla Edessa Hastanesi yöneticilerine ve personellerine yönelik bazı adreslere eş zamanlı operasyon düzenlemişti. Bir süre önce SGK ile sözleşmesi feshedilen Özel Edessa Hastanesinin Yönetim Kurulu Başkanı İlhami K. Başta olmak üzere aralarında doktorların da bulunduğu 36 kişi gözaltına alınmıştı. Emniyetteki ifadelerinin ardından 27 kişi serbest kalırken, diğer 9 kişi ise bugün sabah mahkemeye sevk edildi. Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirilen ve aralarında İlhami K.’nin de bulunduğu zanlılar,  daha sonra hakim karşısına çıkarıldı.

 

 

Güncelleme Tarihi: 05 Mayıs 2016, 09:40
YORUM EKLE
YORUMLAR
Bay doğru
Bay doğru - 8 yıl Önce

Ermeni terör örgütü ve Amerika'nın paralı katilleri PKK'ya destek verenler tutuklanmalı bu hainler bu ülkeye zarar verdi

hasta
hasta - 8 yıl Önce

Suudiarabistanda bu vatan hainleri olsaydi bunlari asardi malesef türkiye gibi yumuşak bir devlette yaşiyorlar

SIRADAKİ HABER

banner195