Title of a News Article

Soylu Başkanlık etti...

Soylu Başkanlık etti...
banner206
 Bakan Soylu Güvenlik Toplantısına başkanlık yaptı

  İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Şanlıurfa’da güvenlik güçleri ve bürokratlarla yaklaşık 4 buçuk saat süren güvenlik toplantısı düzenledi. Şanlıurfa Valiliğinde düzenlenen toplantıda öncelikli konu olarak Suriye yer aldı.  
  İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Şanlıurfa’da güvenlik güçleri ve bürokratlarla yaklaşık 4 buçuk saat süren güvenlik toplantısı düzenledi. Bakan Süleyman Soylu başkanlığında gerçekleştirilen Şanlıurfa İl Güvenlik Toplantısında öncelikli olarak Suriye sınırı konusunun ele alındığı belirtildi.
Vali Abdullah Erin toplantı ile ilgili yaptığı açıklamada " İçişleri Bakanımız Sn. Süleyman SOYLU'nun Valiliğimizi ziyaretlerinde; ilçe Kaymakamlarımızla birlikte ilimizin Egitim,Sağlık,Ulaştırma,Gençlik ve Spor, Tarım, Sanayi-Teknoloji, Kültür-Turizm ve Güvenlik alanlarındaki ihtiyaç ve talepleri ile Valiliğimizin projelerini arz ettik. " dedi. 

Valilik Toplantı Salonunda gerçekleşen Şanlıurfa İl Güvenlik Toplantısına Vali Abdullah Erin, Bakan Yardımcısı Muhterem İnce, Ak Parti il Başkanı Bahattin Yıldız, Ak Parti MKYK üyesi Şanlıurfa Milletvekili Av İbrahim Halil Yıldız,  20. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Oktay Ağbuga, İl Jandarma Komutanı Eyüp Sabri Kirişçi, İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, kaymakamlar ve ilgililer katıldı.
 (VALİ ABDULLAH ERİN, İÇ İŞLERİ BAKANI SÜLEYMAN SOYLU'YA BALIKLIGÖL YAĞLI BOYA TABLOSUNU HEDİYE ETTİ)


Basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantıda, Suriye sınırındaki gelişmeler, sınır güvenliği, güvenlik, asayiş, terör, uyuşturucu ve kaçakçılıkla mücadele gibi konuların ele alındığı öğrenildi. Bakan Soylu toplantının ardından şehirden ayrıldı.

Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2018, 22:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195