Title of a News Article

Soylu'dan belediyelerle ilgili flaş açıklama

Soylu'dan belediyelerle ilgili flaş açıklama
banner206

HDP’li 3 belediye başkanının görevden alınması ile ilgili İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan dikkat çeken açıklamalar geldi. Canlı yayında konuşan Süleyman Soylu şunları söyledi;

MİLLETİN OYLARI İSTİSMAR EDİLMEMELİ

"Süreç şu anda devam ediyor. Milletin verdiği temiz oylar terör örgütüne istismar edilmemeli. Bizim devlet olarak görevimiz budur. Bundan yoksun kalırsak ne demokrasi ne devlet ne hukuk kalır.



BAŞKA TÜRLÜ YORUMLAMAK KÖR VE SAĞIR OLMAK DEMEKTİR

Türkiye belediyeler üzerinden özellikle terörün merkezi haline getirilmeye çalışıldı. Buna kurallar anayasa belediye kanunları süreç bir cevap verdi bir daha bunu tekrarlamayın dedi. Fakat milletin helal oylarına milletin temiz oylarına leke sürmektedirler. Bunu başka türlü yorumlamak yaşadıklarımıza kör ve sağır olmak demektir.

MÜSAMAHA GÖSTERMEMİZİ BEKLEYENLER YANILIR

Demokrasiyi ve seçilmişliği terörün muafiyet alanına sokmak isteyenler, elbette ki büyük bir hata işlemektedir. Bizim teröre müsamaha göstermemizi bekleyenler yanılırlar. Terörü ve terörizmi özellikle halkın helal oyları ile belediyelerde merkez haline getirmek isteyenlere çalışanlara da devletin kuralların, hukukun ve anayasanın sessiz kalmasını beklemek de son derece yanlıştır."

Güncelleme Tarihi: 20 Ağustos 2019, 13:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142