Title of a News Article

Sözen'den İlk Açıklama

Dün yapılan seçimle Şanlıurfa Kent Konseyi Başkanı Seçilen Erkan Sözen ilk açıklamasını yaptı.

Sözen'den İlk Açıklama
banner206
Şanlıurfa Kent Konseyi seçiminde Başkan seçilen Erkan Sözen basın açıklaması yaparak, kentin sorunlarının çözümü için tüm STK'larla birlikte çalışacağını belirtti.

Seçime katılan STK temsilcilerine ve tebriklerini iletenlere teşekkür eden Sözen: "26 Kasım 2017 tarihinde geniş bir katılımla yapılan Seçimli Genel Kurul Toplantısında Yürütme Kurulumla birlikte seçilip göreve başladık.

Genel Kurul Toplantımıza katılan Genel Kurul üyelerimiz; Büyükşehir Belediye Başkanımız Av. Nihat Çiftçi’ye, Vali Vekilimiz Ali Yılmaz’a, kurum müdürlerimize; parti, vakıf, sendika, oda, dernek temsilcilerimize ve muhtarlarımıza teşekkür ediyorum.

Yönetmeliğin verdiği sorumluluklar çerçevesinde hemen görevimize başlayarak Şanlıurfa’mıza yararlı olmaya çalışacağız. Genel Kurul üyelerinden oluşan ‘Meclislerimiz’ ; kurumlar ve ilgili STK temsilcilerimizin oluşturacağı ‘Çalışma Grupları’ görev paylaşımı yaparak çalışmalarına en kısa zamanda başlayacaklar. Şehrimiz ile ilgili tavsiye ve önerilerde bulunacak hemşehrilerimizin de “projelerini dosyalayarak” kurumumuza ulaştırmalarını bekliyoruz.

Yazılı ve görsel basında, sosyal medya hesaplarında ve telefonla arayarak tebriklerini ileten kardeşlerimize teşekkür ediyorum ve kutlama ziyaretlerini yapmış kabul ediyorum. Çiçek göndermeleri yerine Şair Nabi Konferans Salonu önündeki ‘Arakan’a Yardım Çadırına’ veya ‘Gönüllü Kuruluşlar Aşevine’ bağışta bulunmalarını rica ediyorum" dedi.        

Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2017, 14:35
YORUM EKLE
YORUMLAR
urfalı
urfalı - 6 yıl Önce

Kardeşi mimardı beld bşk.yrd.bir zamanlar ne yaptı he memleket için kendisi ne yapacak boş işlerle insanları oyalar

Tugayı taşıma
Tugayı taşıma - 6 yıl Önce

Tugayı taşıma işi ne oldu?

urfa
urfa - 6 yıl Önce

Yaw memleket bunamı kaldı anlamakta güçlük çekiyorum nasıl bir düzen kimsiniz necisiniz.urfa sizinmi Urfa Urfalıların bunların ne faydası olacak

SIRADAKİ HABER

banner195