Title of a News Article

SP'li Adaylar ilk toplantısını yaptılar...

SP'li Adaylar ilk toplantısını yaptılar...
banner206
 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçim için çalışmalarını sürdüren Saadet Partisi 3 Merkez ilçede Aday olan Belediye Meclis Üyeleri ile istişare toplantısı yaparak seçim startını vermiş oldu.Saadet Partisi SKM Başkanlığı tarafından organize edilen toplantıda kısa bir açıklama yapan Saadet Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sabahattin Cevheri, “31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yer seçim çalışmaları kapsamında 3 Merkez ilçe Belediye Başkan Adaylarımız ve Belediye Meclis Üyesi Adaylarımız ile birlikte ilk defa bir araya gelerek seçim startını vermiş olduk hepimizin gayesi yeni ve güzel bir Şanlıurfa olduğunu ifade ettik. “
“Şanlıurfa, Türküyle, Arabıyla, Kürdüyle, Zazasıyla ve Alevisi ile ortak bir paydada yaşanan bir mozaik olarak karşımıza çıkmaktadır. 2 Milyon kişinin yaşamış olduğu şehirde herkesin Belediye Başkanı olmak için yola çıkmış bulunmaktayız. Ben bu minvalde bugün bu toplantımıza katılan herkese teşekkür ediyorum dedi.

Tüm ilçe Adaylarının ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sabahattin Cevheri’nin katılımıyla yapılan genel toplantının ardından, İlçe Belediye Başkan Adayları kendi Belediye Meclis Üyesi Adaylarıyla görüşmeler gerçekleştirip seçim için program ve yol haritaları hakkında istişareler yapıldı.


Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2019, 08:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195