Title of a News Article

SSK caddesinde çalışmalar tamamlandı

Büyükşehir Belediyesi, SSK caddesi güzergahını asfaltlayarak ulaşıma açtı. Sürücülerin ve çevre esnafının sıkıntı yaşamaması için gece saatlerinde yapılan çalışmalar vatandaşların takdirini topladı.

Şanlıurfa merkez ve ilçelerde çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, kentin en işlek caddelerinde ve bulvarlarında oluşan deformelerle ilgili çalışma başlatarak yolları revize ediyor.

Kent estetiğini yenilemek adına ve deforme olan işlek caddelerde planlı bir şekilde çalışmalarını yürüten Büyükşehir Belediyesi ekipleri, bölgede vatandaşların ve esnafın mağdur olmaması için çalışmalarını gece geç saate sürdürüyor.

Eyyübiye ilçesine bağlı Akabe Mahallesi SSK Caddesi güzergahında gece geç saatlerde revizyon çalışması başlatan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Balıklıgöl Devlet hastanesi bağlantı yolunu asfaltlayarak trafiğe açtı.

Sürdürülen çalışmalar kapsamında Büyükşehir Belediyesine teşekkür eden bölge esnafı ve vatandaşlar, "Büyükşehir Belediyesine ve Başkanımız Sayın Nihat Çiftçi'ye teşekkür ediyoruz. Bu caddemiz çok işlek bizleri mağdur etmemek için çalışmaları gece yapıyorlar. Çok teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 14 Temmuz 2016, 14:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195