Title of a News Article

STK'lar DEDAŞ'ta

STK'lar DEDAŞ'ta
banner206
 Son günlerde yaşanan uzun süreli elektrik kesintileri nedeniyle Şanlıurfalılar isyan noktasına gelirken, Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. Yetkililerinin verdikleri cevaplar vatandaşı tatmin etmeye yetmiyor.
Yaşanan kesintilerin sebebini aşırı yüklenmeye bağlayan DEDAŞ Yetkilileri, Karaköprü'de yaşanan kesintilerinin sebebinin ŞUSKİ'nin yaptığı kazı çalışmaları olduğunu açıklarken, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi yaptığı açıklama ile bunu yalanladı. ŞUSKİ'nin izinsiz ve kesintiye sebep olacak hiçbir kazı yapmadığını belirten Büyükşehir Belediyesi, sorumlunun DEDAŞ olduğunu açıkladı.
Elektrik sorununun çözümü olan tesis ve şebekelerin kapasitesinin artırılması yerine arızalara müdahale etmekle yetinen DEDAŞ Yetkililerinin kapısını bugün de Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ile çeşitli STK temsilcileri çaldı.
DEDAŞ İl Müdürü Osman Hundu ile görüşen Başkan Baydilli ve STK temsilcilerine de aynı açıklamaları yapan Hundu, kesintilerin sebebinin sıcaklara bağlı olarak aşırı enerji tüketimi olduğunu, vatandaşları mağdur etmemek için tüm güçleriyle çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 02 Ağustos 2017, 17:21
YORUM EKLE
YORUMLAR
Herkese aynı şeyleri söylüyorlar. Alt yapıyı ve üst yapıyı
Herkese aynı şeyleri söylüyorlar. Alt yapıyı ve üst yapıyı - 7 yıl Önce

Herkese aynı şeyleri söylüyorlar. Aşırı sıçaklar bir tek bizim memeleketimiz aşırı sıçak değil mi? İnsanları perişan etmekten başka birşey yaptıkları yok. Memleket sahipsiz

aziz
aziz - 7 yıl Önce

stk dedikleri hepsi aynı cenahtan insanlar. Karaköprü yaz kış aynı sıkıntıyı yaşıyor kışın hava kapanır elektirik gider 2-3 damlşa yağmur yağar elektirik gider hadi yazın yüklenme var kışın ne var tüm evlerin doğalgazlı olduğu bir ilçede. Bu yaz perişan olduk dolaplarımız sürekli arıza yapıyor çözünüyor son 2-3 gündür iş çığrından çıktı memleketin parasını sahiplenen çok ama memleketi sahiplenen yok...

SIRADAKİ HABER

banner195