Title of a News Article

STK'lardan çağrı!

STK'lardan çağrı!
banner206

Sivil toplum kuruluşu örgütleri, Şanlıurfa’da biran öcne furar alanı yapılması çağrısında bulundular.

2015 yılının Mart ayında yapılacak Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı ile İnşaat ve Yapı Dekorasyonu hazırlıkları şimdiden başladı. Bu fuarları organize eden sivil toplum kuruluşu örgütleri ile organisyonu düzenleyecek olan Start Fuarcılık yetkilileri bir toplantı yapıldı. Toplantıda, Şanlıurfa’ya biran önce fuar alanı yapılması için çağrıda bulunuldu.

Nevali Oteli’nde düzenlenen toplantıya Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı E. Sabri Ertekin, TÜMSİAD Şube Başkanı M. Sadık Sade, Şanlıurfa Müteahhitler Dernek Başkanı Mustafa Önal, TMMOB Şanlıurfa Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ali Rıza Öztürkmen, ASKON Şube Başkanı Orhan Şahin ve diğer sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Programda konuşan ŞUTSO Başkanı Ertekin, “Herkes Şanlıurfa’daki gelişmeleri takdir ediyro ama bu gelişmeler bizler için yeterli değil. İnşallah hep birlikte Urfa’yı daha iyi yerlere taşıyacağız. 2015 yılında yapacağımız fuarların öncekilerine göre daha güzel yapılmasını bekliyoruz” dedi.

TÜMSİAD Şube Başkanı Sadık Sade de, yaptığı açıklamada, 2013-2014 yıllarında Şanlıurfa’da güzel fuarlar yapıldığını ifade ederek, “Bizim beklentimiz sadece fuar yapmak değil, fuar her ne kadar bir ilin ekonomik kalkınmasına vesile oluyorsa da o ilin sosyal ve kültüren kalkınmasına da çok büyük katkı sağlayacaktır. Gönül ister ki; Büyükşehir Belediye Başkanımız verdiği fuar sözünü bugün tutmuş olsaydı, önümüzde düzenleyeceğimiz fuarları orada düzenlerdik. Artık bu saatten sonra Urfa’da acilen fuar ve kongre merkezi yapılması lazım” şeklinde konuştu.

 

Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2014, 17:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195