Title of a News Article

Suç Makinesi Kadını Saç Tokası Ele Verdi...

Biri hamile iki kadın hırsızı saç tokası ele verdi. Kadınların il il gezip hırsızlık yaptığı ve suç makinesi olduğu ortaya çıktı.

Suç Makinesi Kadını Saç Tokası Ele Verdi...
banner206

Adana Seyhan ilçesi, Gürselpaşa Mahallesi'nde meydana gelen olayda Hatay, Şanlıurfa, Gaziantep, Kahramanmaraş, Bingöl, Adıyaman, Hatay ve Osmaniye gibi birçok ilde hırsızlık yaptığı ileri sürülen Nazik G. (39) ve Sevgi B. (24), 27 Mart günü 75336 Sokak'taki bir eve girdi. Evden 100 gram altın, 5 bin lira para, 2 diz üstü bilgisayar ve 1 televizyon çalan 2 kadın kayıplara karıştı.

POLİS KAMERASI HIRSIZLARI TESPİT ETTİ

Şikayet üzerine, Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, şüphelileri tespit etmek için çevrede bulunan güvenlik kameralarını mercek altına aldı. Polis kameralarda hırsızların iki kadın olduğunu ve isimlerini tespit etti. Olaydan 2 gün sonra Güney Kıyı Boyu Caddesi'nde polisi gören kadınlar kaçmaya başladı. Kısa süren kovalamanın ardından yakalanan zanlıların yapılan üst aramasında çantadan 2 adet büyük boy tornavida çıktı.

SAÇ TOKASI ELE VERDİ

Sorgularında suçu kabul etmeyen şüphelilerden Sevgi B.'nin hırsızlık yaptığı gün güvenlik kamerasında görülen saç tokasını yakalandığı gün de takınca, o görüntülerdeki kişinin kendisi olduğunu inkar edemedi.

Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2018, 17:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195