Title of a News Article

Süleymanşah tesislerinde halk saati

Süleymanşah tesislerinde halk saati
banner206

Akçakale Süleymanşah konaklama tesislerinde, Kaymakam Eyüp Fırat öncülüğünde “Halk Saati ” uygulaması başlatıldı.

Suriye’de yaşanan İç savaş dolayısıyla ülkelerini terk ederek Akçakale Süleymanşah Konaklama tesislerine yerleşen Suriyeli mülteciler için halk Saati başlatan Akçakale Kaymakamı Eyüp Fırat ve kamp yöneticileri bu uygulama ile Suriyeli mültecilerin sorunlarını yakından dinleyip çözüm üretecek.

Her gün İkindi Namazının ardından mahallelerde ki mescitlerde namaz sonrası Suriyeli mültecilerin sorunlarını dinleyen Akçakale Kaymakamı Eyüp Fırat ve Kamp yöneticileri, sorunların çözümü noktasında gerekli adımların atılacağını belirttiler.

Akçakale Süleymanşah konaklama tesislerinde hayata geçirilen bu uygulama ile ilgili olarak bir açıklama yapan Akçakale Kaymakamı Eyüp Fırat; Akçakale Süleymanşah Konaklama tesislerimizde yaklaşık 30 bin Suriyeli misafir barındırıyoruz. Tabi ki 30 bin insanın kendine göre mutlaka sorunları vardır. Kamp yönetimimiz zaten elinden gelen tüm imkan ve kaynakları kullanarak Suriyeli misafirlerimize en iyi bir şekilde hizmet etmektedirler. yapılan bu hizmetleri bir adım daha öteye taşıyarak “Halk Saati” uygulaması başlattık. Mahallelerimizde ikindi namazı sonrası düzenli olarak Kamp yönetimimizle birlikte burada yaşayan Suriyeli misafirlerimizin sorunlarını bire bir yakından dinleme fırsatımız olacak. Bu sorunları anında çözmek için imkân ve kaynaklarımızı kullanacağız. Hem böylelikle Suriyeli Misafirlerimizin de bizlere ulaşamama sorununu ortadan kaldıracağız. İnşallah bu uygulama sürekli olarak devam edecektir.” Dedi.

Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2016, 16:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195