Title of a News Article

Suriyeli sığınmacılara sıcak yemek ikramı

 Suriyeli sığınmacılara sıcak yemek ikramı
banner206

Haliliye Belediyesi, ülkelerindeki çatışma ortamından Suruç'a gelerek Yatılı Bölge Okulu'na yerleşen Suriyeli misafirlerin sabah ve akşam yemeği ihtiyacını karşılıyor.

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Suruç Yatılı Bölge Okulu'na yerleştirilen Suriyeli misafirleri ziyaret etti. Haliliye Belediyesi olarak okulda kalan Suriyelilerin sabah ve akşam yemeklerini karşılayan Başkan Demirkol, Suriyelilerin sıkıntılarına ortak olduklarını söyledi. Suriyeliler misafirlere kendi elleriyle yemek ikram eden Başkan Fevzi Demirkol, belediye olarak misafirleri aç bırakmayacaklarını ifade etti. "Biz bölgede din, dil, ırk, renk, mezhebi ne olursa olsun bütün insanların barış içinde yaşamasını diliyoruz" diyen Başkan Demirkol, şunları kaydetti:

"Suriye'den irtica eden mültecilerin sabah kahvaltılarını ve akşam yemeği ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Bende Suriyeli misafirlerimizle birlikte burada yemek yedim. Yemeğimiz gayet güzel. Bundan sonrasında da bu yemek ikramımız devam edecektir. İnsanlarımıza hizmet ettiğimiz için mutluyuz. Gönüllü olarak buradayız. Temennimiz bu insanların evlerine, sıcak yuvalarına kavuşmaları ve bölgemizde barışın hakim olması."

Güncelleme Tarihi: 23 Eylül 2014, 14:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195