Title of a News Article

Suriye’liler taksi durağını bastılar

Suriye’liler taksi durağını bastılar
banner206

Şanlıurfa'da bir grup Suriyeli bir taksi durağını basarak, araçlara zarar verdi. Polis, olaya karışan 13 kişiyi gözaltına aldı.

Olay, dün saat 21.30 sularında Balıklıgöl semtinde meydana geldi. İddiaya göre, Balıklıgöl Taksi Durağı'na ait park alanına Suriyeli bir vatandaş aracını park etmek isteyince taksi şoförleri tarafından uyarıldı. Bölgeden ayrılan Suriyeli şahıs, kısa bir süre sonra 15 kişi ile birlikte taksi durağına geldi. Şahıslar, ellerindeki sopalarla taksi durağındaki bir aracın camlarını kırdı. Taksi şoförünün polise haber vermesi üzerine olay yerine gelen ekipler, 13 kişiyi gözaltına alarak polis merkezine götürdü. Saldırıda takside maddi hasar meydana geldi.

Olayı haber alarak taksicileri ziyaret eden Şanlıurfa Şoförler Odası Başkan Yardımcısı Aziz Baysal, "Akşamüstü bir Suriyeli aracını durak alanına park etmek istemiş fakat durak olduğunu söylemeleri üzerine Suriyeli buradan ayrılıp, kısa süre sonra grup halinde gelerek taksi durağını basıp araçlara zarar vermiş. Polis ekipleri geldi ve şahısları polis merkezine götürdü. Şanlıurfa Belediyesi burada taksicilere ait ceplik yapsa park yasak olduğu anlaşılırdı" dedi.

Taksiciler ise, yaşanan olaydan büyük üzüntü duyduklarını belirterek, "Araçlarda hasar değil de, bize yapılsaydı saldırı ne yapardık" diyerek yetkililerden yardım istedi.

 

Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2014, 09:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195