Title of a News Article

Suriyelilere 50 bin lira yardım!

.

Suriyelilere 50 bin lira yardım!
banner206

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Derneği ile Pakistan'da yardım faaliyeti yürüten Hubeyb Vakfı, Suriye'deki iç savaşta yakınlarını kaybeden sığınmacılara toplam 50 bin lira yardım yaptı.

İHH Doğu ve Güneydoğu Bölge Koordinatörü Behçet Atilla, iki kuruluşun iş birliğiyle İHH Şanlıurfa Ofisi'nde düzenlenen programda yaptığı konuşmada, Suriye'deki dramın bütün insanlık tarafından bilindiğini söyledi.

Suriyelilerin yaşadığı zorluklar karşısında herkesin insanlık vazifesini yerine getirmesi gerektiğini ifade eden Atilla, "Allah siz değerli ailelere sabırlar versin ve bir an önce yakınlarınıza kavuşmayı nasip etsin. Dünyanın bir ucundan dert edinip, yüzlerce kilometre yolu göze alıp Pakistan'dan yola çıkan yardımsever gönüldaşlarımıza, Hubeyb Vakfına ve gönüldaşlarına, ihtiyaç sahibi aileler adına şükranlarımızı sunuyoruz." diye konuştu.

Konuşmaların ardından üzerinde isimler olan nakdi yardımın bulunduğu zarflar sahiplerine dağıtıldı. Suriye'de kaçırılan ve bir daha da kendilerinden haber alınamayan kişilerin yakını olan 100 aileye toplam 50 bin lira yardımda bulunuldu.

Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2017, 16:32
YORUM EKLE
YORUMLAR
Urfalı
Urfalı - 7 yıl Önce

Bu NASIL BİR HABER BAŞLIĞI

misafir
misafir - 7 yıl Önce

savaş mağdurlarına yardımcı olan sivil toplum kuruluşlarımıza teşekkürler

SIRADAKİ HABER

banner195