Title of a News Article

Suriye’ye 10 tır un yola çıktı

.

Suriye’ye 10 tır un yola çıktı
banner206

Şanlıurfa Valiliği, Büyükşehir Belediye Başkanlığı, ilçe kaymakamlıkları, belediyeler ve hayırseverlerin desteklediği, Şanlıurfa STK’ları İnsani Yardım Platformu’nun organize ettiği “Sen açken ben tok yatamam un kampanyası”nın ilk 10 iyilik tırı yola çıktı.

Şanlıurfa Valisi Sayın Güngör Azim Tuna, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş, Hilvan Kaymakamı Eyyüp Özdemir, Bozova Kaymakamı Zekeriya Göker, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Şanlıurfa STK’ları İnsani Yardım Platformu Başkanı Osman Gerem, STK başkanları ve hayırseverlerin katılımıyla düzenlenen programın ardından Suriye’ye uğurlandı.

Yardım tırlarının yola çıkarıldığı programda konuşan Şanlıurfa Valisi Sayın Güngör Azim Tuna, “Gerçekleştirmiş olduğumuz bu yardım kampanyasında hazır olan tırlarımızı ihtiyaç sahibi insanlara, komşularımıza, kardeşlerimize gönderiyoruz. Ramazan ayının bitmesine çok fazla zaman kalmadan daha önce yaptığımız çağrıyı yineliyoruz. Bu cüzi katkılarla çok daha büyük iyilik yapma fırsatı sunan bu çalışmaya davet ediyoruz. Bir çuval un 60 TL. Bu bir çuval unla belki de bir ailenin bir ay yiyeceği ekmeği temin etmiş oluyor, bu katkıyı yapmış oluyoruz. İnşallah Allah indinde güzel bir iş yapmış oluyoruz” dedi.

Şanlıurfalıları bu kampanyaya destek vermeye davet eden Vali Tuna, “Valilik olarak bu işin öncülüğünü aslında biz yapmadık. Sivil Toplum Kuruluşları İnsanı Yardım Platformu Başkanı Sayın Osman Gerem ve arkadaşları bizi bu konuda çalışmaya sevkediyor, biz de Valilik, Belediyeler ve diğer kurumlar olarak kendilerine yardımcı oluyoruz. O yüzden biz kendilerine teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.


Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2017, 15:05
YORUM EKLE
YORUMLAR
misafir
misafir - 7 yıl Önce

Emeği geçenlere teşekkürler

SIRADAKİ HABER

banner195