Title of a News Article

Suruçlular, Büyükşehir’den memnun

.

Suruçlular, Büyükşehir’den memnun
banner206

Şanlıurfa'nın tüm ilçelerinde "100 Yıllık Altyapı Sorunlarına Çözümler" hedefi ile yoluna devam eden Büyükşehir Belediyesi'nin Suruç'taki çalışmaları vatandaşlardan tam not aldı. İlçelerinde ilk kez böylesine kapsamlı bir çalışma gördüklerini belirten Suruçlular, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'ye teşekkür etti.

Şanlıurfa kent merkezinin yanı sıra tüm ilçelerde altyapıda revizyonlar gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi'nin Suruç'taki çalışmaları sürüyor.

Koordinasyonlu yürütülen çalışmalar kapsamında kanalizasyon hattını, içme suyu, enerji ve birçok alt yapıyı planlı bir şekilde yeniden yapılandıran Büyükşehir Belediyesi, yapmış olduğu uygulamayla ilçenin 100 yıllık alt yapısına cevap vermiş olacak.

Alt yapı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte asfaltlama, yol düzenlemesi ile çevre düzenlemesini gerçekleştirecek olan Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa kent merkezinde yapmış olduğu prestij cadde uygulamasını bir çok ilçede olduğu gibi Suruç'ta da gerçekleştirmiş olacak.

Proje kapsamında halk sağlığını tehdit eden 4 bin 500 metre asbest borular değiştirilerek yerine hem dayanıklı hem de halk sağlığı açısından daha hijyenik olan borular döşenirken, ayrıca ilçe merkezinde 2 bin 600 metre yağmur suyu hattı ilave edildi.

Ayrıca alt yapı çalışmalarının son ayağı olan kanalizasyon çalışmaları kapsamında ilçe genelinde 5 bin 250 metrede kanalizasyon şebeke hattı yenilenirken ilçede çalışmalar yoğun bir şekilde sürdürülüyor.

 

SURUÇLULARDAN BÜYÜKŞEHİR'E TAM NOT

Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları ile altyapının sil baştan değiştirildiğini gördüklerini dile getiren Suruçlular, "Suruç'a verdiği önemden dolayı sayın başkanımız Nihat Çiftçi ve ekibine sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz. İlçemizin eski görüntüsü değişiyor ve yeni görümüne kavuşuyor. Çalışmalardan memnunuz" diye konuştular.

Güncelleme Tarihi: 02 Ağustos 2016, 20:30
YORUM EKLE
YORUMLAR
Fatih
Fatih - 8 yıl Önce

Suruçlular Büyükşehir'den memnun ama belediye Başkan'ları başka partiden bence hizmet isteniyorsa sadece ak parti yeter

SIRADAKİ HABER

banner195