Title of a News Article

Suruç'ta düğüm çözülüyor

.

 Suruç'ta düğüm çözülüyor
banner206

Suruç bombacısının Adıyaman nüfusuna kayıtlı 20 yaşındaki üniversite öğrencisi Ş.A.A'nın olduğunun DNA testi sonucunda kesinleştiği iddia edildi. Suruç'taki Amara Kültür Merkezi'de meydana gelen saldırıdaki her türlü bilgi ve iddiayı araştıran ekipler telefon kayıtlarına odaklandı.

CNN Türk muhabirinin edindiği bilgilere göre ise Abdurrahman Alakuş'un bölgeye gelen gençlerin arasına katılıp otobüsle oraya gelmiş olabileceği konuşuluyor...

Habertürk'ün haberine göre Saldırıda kimliği tespit edilemeyen ancak kadın olduğu belirlenen ikinci bir şüpheli ortaya çıktı. Saldırıda cesedi parçalanan kadın şüphelinin kimlik tespiti için çalışmalar sürdürülüyor.

Haber 7'de yer alan habere göre ise bölgede araştırılan GSM hatlarından biri bombacıya gözcülük eden şahsa ait çıktı

Suruç'taki Amara Kültür Merkezi'de meydana gelen saldırıdaki her türlü bilgi ve iddiayı araştıran ekipler telefon kayıtlarına odaklandı. Güvenlik güçlerinin çalışmaları sırasında olay anında yapılan telefon görüşmeleri mercek altına alındı. Patlamanın hemen ardından 27 telefon görüşmesine ilişkin olarak da güvenlik birimleri çalışmalarını hızlandırdı. 27 GSM hattından 23'ünün 'temiz' çıktığı ve bu görüşmelerin detaylandırıldığı, ancak diğer 4 GSM hattı ile ilgili çalışmaların devam ettiği kaydedildi.

GÖZCÜ HATTI TAMAM

Kaynaklardan edinilen bilgiye göre, GSM hatlarından biri, bölgeye yakın bir noktada canlı bombayı takip eden 'gözcü'ye ait. Şüpheli hatları masaya yatıran güvenlik birimleri, sözkonusu telefon hatlarının 24 saatlik görüşme detaylarını inceliyor. İddiaya göre canlı bomba Abdurrahman Alagöz'ün adına kayıtlı iki GSM hattı var. O telefonları en son ne zaman kullandığı ve kimlerle görüştüğünün tespiti için de çalışmalar sürüyor.

Güncelleme Tarihi: 22 Temmuz 2015, 12:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195