Title of a News Article

Suruç'ta neler oluyor?

Suruç'ta neler oluyor?
banner206

 Şanlıurfa'nın Suruç İlçesi'ne bağlı Övencik Köyü Muhtarı Hüseyin Uğurlu'nun evi kimliği belirsiz kişi veya kişilerce uzun namlulu tüfekle tarandı, otomobili de ateşe verildi. Kimsenin yaralanmadığı olayda ev ve otomobilde hasar oluşurken, güvenlik güçleri saldırıyı gerçekleştiren kişi ya da kişilerin peşine düştü.

Olay, saat 02.00 sıralarında Yıldırım Mahallesi Bejan Sokak'ta meydana geldi. 30 Mart Mahalli seçimlerinde Övencik Köyü'nde muhtar seçilen Hüseyin Uğurlu'nun evine Kalaşnikof tüfekle ateş açıldı. Köy Muhtarı Hüseyin Uğurlu ile ailesi uyudukları sırada peş peşe ateşlenen fişeklerden banyoya sığınarak korundu. Saldırı sırasında Uğurlu'nun evinin önünde park halinde olan 34 ZOR 22 otomobili de üzerine benzin dökülerek ateşe verildi. Silah seslerinin kesilmesi ardından dışarı çıkan Uğurlu ile komşuları yanan otomobile müdahale edip, itfaiye ve polis ekiplerinden yardım istedi.

İhbar üzerine gelen itfaiye erlerinin müdahalesine rağmen otomobil kullanılamaz hale gelirken, polisler de yanan otomobil veteş açılan evde inceleme yaptı. Yaşadığı olay karşısında ailesiyle birlikte büyük korku yaşadıklarını polise anlatan muhtar Hüseyin Uğurlu, kimseyle husumeti olmadığını ifade etti. Olay yerinde uzun süre inceleme yapan ve mahalle sakinlerinin bilgisine başvuran polis, şüpheli veya şüphelilerin kimliklerinin saptanarak yakalanması için çalışma başlattı.

Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2014, 17:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195