Title of a News Article

Sürücüler isyanın eşiğinde...

Şanlıurfa'da, Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapımı devam eden Çevik Kuvvet Kavşağı'nda kazaların ardı arkası kesilmiyor. Gece gündüz kazaların yaşandığı yolda kazalara sebebiyet veren refüjlere bir türlü müdahale edilmedi.

Yapımı uzunca bir zaman alan Çevik Kuvvet Kavşağı geçtiğimiz bir süre önce kademeli olarak trafik açılmıştı. Üst yapı çalışmalarının sürdüğü kavşakta yapılan refüjler ise sürücüleri isyan ettiriyor. Geceli gündüzlü kazaların meydana geldiği bazı noktalarda yapımı devam eden refüjlerin kaldırılması isteniyor. 

Sosyal medyaya düşen görüntülerde, Çevik Kuvvet kavşağında gece gündüz kazaların yaşandığı görülüyor. Aksine, meydana gelen kazalar tek taraflı. Birden fazla aracın kazaya karıştığı bir durum değil. Çünkü, kaza yapan araçların çoğu refüj engeline takılıyor. Şehir Merkezinden Karaköprü istikametine gitmekte olan yüzlerce araç, yapımı süren refüjler yüzünden zor anlar yaşıyor. Kavşağı geçtikten sonra sağa dönmek isteyen sürücüler nereden gideceklerini hesap edemezken, bazı talihsiz sürücüler ise ölümle burun buruna geliyor ve kaza kaçınılmaz oluyor. 

'İLLA BİRİLERİ ÖLMELİ Mİ?'

Kazaların meydana geldiği refüjlerin kaldırılmasını isteyen vatandaşlar sosyal medyadan tepkilerini dile getirmeye devam ediyorlar. "Bu mühendislik harikası (!) yol, bugün akşam saatlerinde yine bir kazaya sebep oldu. Daha önce buradan dile getirdiğimiz ve önlem alınması için yetkililere seslendiğimiz, Çevik Kuvvet kavşağındaki bu "hayalet refüj" daha kaç kazaya sebep olacak ? İlla birileri mi Ölmeli ?" diyen sosyal medya kullanıcı İbrahim Halil Alagöz, meydana gelen 2 farklı kaza görüntüsünü paylaştı.

Urfastar olarak daha öncede bu konuda yanlışın yapıldığı yönünde vatandaşın şikayetini dile getirmiştik. 

BİR ÖNCEKİ HABER İÇİN TIKLAYIN

Güncelleme Tarihi: 05 Kasım 2020, 14:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195