Title of a News Article

ŞUSKİ'DE DEPREM...

ŞUSKİ'DE DEPREM...
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Su ve kanalizasyon idaresinde görevde bulunan bazı üst düzey yönetici görevden alındı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKi Genel Müdürlüğünde bazı Daire Başkanları Ve Şube müdürleri değişti. Edinilen bilgiye göre Abone Daire Başkanı Hamdi Yazar danışmanlık görevine atanırken yerine Sait İlkme getirildi. Strateji Daire Başkanı Mahmut Erten görevden alınarak danışmanlık görevine atanırken yerine Serdar Yılmaz atandı.  İçme Suları ve kanalizasyon Daire Başkanlığına Atık Sular Daire Başkanı İbrahim Halil Arslan, getirilirken, Yatırım İnşaat Daire Başkanı Yavuz Karatoprak şube müdürlüğüne atanırken yerine Abuzer Doğan daire Başkanı olarak atandı. Plan Proje daire Başkanlığına Abdullah Fatih Kara getirildi.

Arıtma Daire Başkanlığı atık su Şube müdürlüğüne ise Ahmet Altıngöz, içme suları bakım şube müdürlüğüne Serdar Oğuz,  kanal ve yağmur suyu işletme bakım Şube müdürlüğüne Mahmut Uyar atandı.

Yapılan bu atamaların ŞUSKİ Genel Müdürü Mehmet Emin Özçınar'ın izinde olduğu bir süreçte yapılması ise dikkatleri çekti.

Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2020, 23:38
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ahmet
Ahmet - 4 yıl Önce

Millet ne ile uğraşıyor, belediye ler halen siyasetle, reklam la, bu millet sizi unutmayacak

mehmet hasan
mehmet hasan - 4 yıl Önce

ŞUSKİ GENEL MÜDÜRÜ EMİN ÖZ ÇINAR başarılıdır KURUMUN hakkını KİMSEYE YEDİRMEYEN gecesini gündüzünü bu işe harcayan emin özçınardır emin öz çıkarlar gibi insanlara müdürlük daire başkanı verilmeli.şuskide bu işten anlayan insanlar daire başkanı olmalıdır mahmut artuğ. gibi murat CANBEYLI gibi insanlara daire başkanlığı görev verilmeli.torpille yağcılık şakşakçılık yapmakla insanlar bir yere geliyorlar.kurumların iyi bir yere gelmesi için bu işten anlayan insanlara görev verilmelidir.

SIRADAKİ HABER

banner195