Title of a News Article

ŞUSKİ vatandaşların takdirini topladı

.

ŞUSKİ vatandaşların takdirini topladı
banner206

Çalışmalarını hızlı ve planlı bir şekilde sürdürerek vatandaşların sorunlarını kalıcı olarak çözüme kavuşturan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, yıllardır su problemi yaşayan Selçuklu, Devteşti ve Muradiye mahallerinin ardından Maşuk mahallesinin üst kotlarında yaşanan içme suyu sorununu çözerek vatandaşlara kesintisiz içme suyu imkanı sağladı.

Maşuk bölgesinde rakım bakımından yüksek olan yerleşim bölgesinde basınç eksikliğinden dolayı yaşanan su sorununa kalıcı çözüm getiren Büyükşehir Belediyesi, bölgeye kurmuş olduğu Terfi İstasyonları ve döşediği şebeke hatları aracılığıyla vatandaşlara sorunsuz bir şekilde su kullanma imkanını sağlıyor. 

Yıllardır su problemi yaşayan Selçuklu, Devteşti, Muradiye Mahallerinden sonra Maşuk bölgesini de suya kavuşturan Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların da takdirini topladı.

Yıllardır içme suyu sorunu yaşadıklarını bu sorunun çözülmesinden duydukları memnuniyeti aktaran mahalle sakinleri, "Önceden komşularımızla su yüzünden ciddi problemler yaşıyorduk. Komşularımız çok su tükettiği zaman bu sefer biz su kullanamıyorduk. Allah razı olsun şuanda suyumuz sorunsuz bir şekilde geliyor" şeklinde konuşarak, Başkan Çiftçi'ye,  ŞUSKİ Genel Müdürü Hamdi Us’a ve emeği geçen herkese teşekkür ettiler .

Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2016, 19:04
YORUM EKLE
YORUMLAR
A.kadircoskun
A.kadircoskun - 8 yıl Önce

Su cok pahalı oldu yeni tarifeler 1-10 ton arası:2100, 11-30 ton arası:2862 31-50:3510 50ve yukarısı:4590 bunu gündeme getirmenizi istiyorum.

SIRADAKİ HABER

banner195