Title of a News Article

ŞUTB Meclis üyeleri Hannover Fuarı’nda

.

ŞUTB Meclis üyeleri Hannover Fuarı’nda
banner206

Şanlıurfa Ticaret Borsası Meclis Üyeleri, Almanya’nın Hannover Kenti’nde düzenlenen Tarım Makineleri ve Teknolojileri Fuarı’na katıldı.

Şanlıurfa Ticaret Borsası Meclis Başkanı Ömer Eyyüpoğlu ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları, İsmail Bereket ve Cemal Yıldız’ın yanı sıra Ticaret Borsası Meclis ve Disiplin Kurulu üyeleri, Tarım Makineleri ve Teknolojilerinin sergilendiği, Hannover Tarım Makineleri ve Teknolojileri Fuarı’na katıldı.

Şanlıurfa Ticaret Borsası Meclis Başkanı Ömer Eyyüpoğlu, Yönetim Kurulu, Meclis ve Disiplin Kurulu Üyeleri; Almanya’nın Hannover kentinde 2 yılda bir düzenlenen ve alanında dünyanın en önemli ihtisas fuarlarından olan Tarım Makineleri ve Teknolojileri Fuarı’nda; ileri tarım teknolojilerini yerinde inceleme fırsatı yakaladı.

Fuarda; tahıl ve tohum işleme makineleri, elektronik, gübre, gübre teknolojisi, orman mühendisliği, yakıt, dişli ve teknolojisi hasat makineleri, bilgi teknolojileri, sulama tesisleri, peyzaj korunmasi, yağlar, belediye mühendisliği, bitki koruma, yenileyici hammadde, yedek parça, ikinci el makine değişimi, tohumlar, yazılım, toprak işleme makinalari, traktörler, ve ulaşım teknolojisi ana grupları sergileniyor. 

Güncelleme Tarihi: 11 Kasım 2015, 14:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195