Title of a News Article

ŞUTB’nin projesinde sona yaklaşıldı

.

ŞUTB’nin projesinde sona yaklaşıldı
banner206

Şanlıurfa Ticaret Borsası tarafından Şanlıurfa Ticaret Borsası tarafından Rekabetçi Sektörler Programına sunularak finansal destek alan Pamuk Lisanslı Depo Projesi’nde sona yaklaşıldı.

Pamuk Lisanslı Depo Projesi, Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti mali işbirliği çerçevesinde finanse edilen ve Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yürütülen Rekabetçi Sektörler Programı kapsamında gerçekleştiriliyor. Program bölgeler arasındaki ekonomik ve sosyal farklılıkları azaltmayı hedefliyor.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin öncülüğünde Rekabetçi Sektörler Programı tarafından 9 milyon 500 bin Avro destek alan Şanlıurfa Ticaret Borsası’nın Pamuk Lisanslı Depo Projesi’nin inşaat çalışmalarında sona yaklaşıldı.

Her ay düzenli olarak Şanlıurfa Ticaret Borsası’nda gerçekleştirilen aylık ilerleme toplantısında konuşan Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya,  Projenin Şanlıurfa için oldukça önemli olduğunu ve kente böyle bir proje kazandırdıkları için oldukça mutlu olduklarını belirtti. Kaya, proje açısından oldukça iyi bir uygulama dönemi geçirdiklerini ifade ederek projeye verdikleri destekten dolayı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na ve  emeği geçen herkese teşekkür etti.

Düzenlenen aylık ilerleme toplantısında devir teslim perosedürü ile ilgili  görüşmeler yapıldı.

Organize Sanayi Bölgesi’nde yaklaşık 117 bin dönüm arazi üzerine kurulan 24 bin tonluk Pamuk Lisanslı Depo Projesi’nin aylık ilerleme toplantısına;  Bilim  Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’ndan Enver Yalçın, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Werner Gruber,  Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, Başkan Yardımcısı Cemal Yıldız, Meclis Üyeleri,TOBB , Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’ndan uzmanlar, yüklenici ve müşavir firmadan yetkililer katıldı.

Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2016, 17:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195